5 unieke Valentijnsdag woondecoratie ideeën

Zorg voor een origineel cadeau voor jouw allerliefste Valentijn en kies voor kunst! Romantische en warme kunstwerken zorgen voor een bijzondere en liefdevolle sfeer in huis. Zo verras je je geliefde met een echt origineel cadeau. Onze stylisten hebben daarom 5 unieke tips verzameld voor de meest romantische Valentijnsdag decoratie of cadeau.

1. Haal romantische landschappen in huis

Houdt je geliefde van mooie reizen en avonturen? Haal dan de prachtige landschappen in huis en zorg voor een romantisch uitzicht vanuit je eigen bed. Bekijk klassieke landschapsschilderijen van Van Gogh of kies voor landschapsfotografie van besneeuwde Zwitserse bergen of prachtige paarse lavendelvelden. Ideaal om je slaapkamer een extra vleugje romantiek te geven.

Ontdek de landschappencollectie

2. Minimalistische wanddecoratie voor een romantische esthetiek

Ga voor abstracte kunst: deze kunststijl geeft een gevoel van verbeelding en verwondering, wat perfect past bij de romantische sfeer. Zoek naar abstracte kunstwerken die de kleuren en emoties uitdrukken die je wilt weergeven in de slaapkamer.

Ontdek de minimalistische collectie

3. Sensuele kunstwerken vol liefde

Sensuele kunstwerken kopen voor Valentijnsdag is een romantische manier om de liefde en passie tussen jou en je geliefde te uiten. Of je nu kiest voor sensuele abstracte vormen of realistische fotografie. Deze kunstwerken zijn een intieme toevoeging aan de slaapkamermuur.

Ontdek de erotiek-collectie

4. Warme kleuren als symbool voor intimiteit en gezelligheid

Warme kleuren zoals rood, oranje en geel geven een gevoel van warmte, gezelligheid en romantiek. Perfect als origineel cadeau of decoratie tijdens Valentijnsdag. Laat je inspireren door verschillende schilderijen en fine-art fotografie met deze warme kleurtonen in de slaapkamer of woonkamer.

Ontdek de Warm Glow-collectie

5. Klassieke Oude Meester schilderijen met romantische symboliek

Klassieke Oude Meester schilderijen met romantische symboliek zijn een prachtige en unieke toevoeging aan de slaapkamerdecoratie voor Valentijnsdag. Deze schilderijen zijn gevuld met symbolen van liefde, zoals kleurrijke rozen en witte duiven. Oude meesters zoals Vermeer en Rubens schilderden veel liefdesscènes. Ze worden gekenmerkt door prachtige kleding en een gevoel van verfijning. Laat je inspireren door de hoogwaardige reproducties, met ragscherpe details van alle originele penseelstreken.

Ontdek de Oude Meester collectie

Op zoek naar meer inspiratie voor originele en creatieve Valentijnsdag decoratie?

Valentijnsdag kunstcollectie

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails

Interieurtips