Boom bij zonsopkomst van Fred Konings Hollandse Tulpen van Frenk Volt Duinen bij Ouddorp van Sander Poppe langs de Zeeuwse kust van gaps photography Portret Schotse Hooglander zwart-wit van Sandra van Kampen

Lege muren in de tuin?

Kies voor canvas voor buiten!

Ook lege muren buiten zijn een gemiste kans! Met de canvassen speciaal voor buiten verfraai je eenvoudig je tuin of balkon.


Maak van je tuin jouw tuin: Kies de sfeer die bij je past

Bij ons kies je werken uit grote collectie van werken. Werken met passie gemaakt door fotografen, schilders en meer. Kies het onderwerp wat echt bij je past. Kan je wat inspiratie gebruiken? Denk eens aan Schotse hooglanders, bossen, stranden, duinen of bloemen.


Speciaal gemaakt voor buiten

De tuinposters op canvas worden speciaal gemaakt voor in de tuin. Maar met behoud van onze hoge kwaliteitseisen.

De werken worden geprint op spierwit canvas van zeer hoge kwaliteit. Het doek wordt gespannen over een houten frame. Het hout is speciaal bewerkt zodat het tegen regen en vocht kan.

Ragscherp en kleurvast
Het werk wordt geprint op de 12-kleuren printer. De inkten zijn UV-bestendig, dus de prachtige kleuren blijven ook in de tuin jarenlang kleurecht.


Kies zelf de maat: Tot 2,5 meter groot!

Het bijzondere aan Werk aan de Muur is dat je zelf de controle hebt. Elk werk in de collectie is verkrijgbaar op buiten canvas. Ook kies je zelf de afmeting. We leveren vanaf 30 cm tot aan 2,5 meter!

Buiten canvas is verkrijgbaar in 2 en 4,5 cm dikke variant.

Kies bij het bestellen voor het materiaal canvas, en als variant ‘Buiten canvas’.


Veel gestelde vragen over buitencanvas

De prijs van canvas is afhankelijk van het formaat én het werk wat je kiest. Blader door de collectie, kies canvas als materiaal en de maat die bij je past, en je ziet direct de prijs.

Wanneer je onze canvas vergelijkt met andere aanbieders, hebben wij niet de laagste prijs. Dit komt omdat wij inzetten op kwaliteit.

Jazeker. Het werk wordt geprint op de 12-kleuren printer. De werken worden geprint op spierwit canvas van zeer hoge kwaliteit. Het doek wordt gespannen over een houten frame.

De print op het doek krijgt een speciale coating die het canvas beschermd. Het hout is speciaal bewerkt zodat het tegen vocht en regen kan. De nietjes waarmee het doek wordt vastgemaakt zijn roestvrij waardoor er geen roestvlekken ontstaan.

Je selecteert buitencanvas als volgt:

  1. Ga naar het werk dat je wilt bestellen.
  2. Selecteer canvas bij 1. Kies het materiaal
  3. Selecteer “Kies materiaal opties” variant. Hier zie je de optie 'Buiten canvas'.

Het canvas kan je afnemen met een (licht!) vochtige doek. Gebruik geen reinigingsmiddel.

Een canvas zonder baklijst weegt, in de grootste maat (250 x 140 cm), ca. 5 kg.

Ja hoor daar kunnen we zeker bij helpen. Neem contact met ons op, en we helpen je graag verder.

De canvas prints worden strak opgespannen op PEFC-goedgekeurd hout. Hout van hoge kwaliteit dat niet vervormt onder druk. Hierdoor trekt het niet krom en hangen de canvassen altijd strak tegen de muur. Daarnaast wordt het hout bewerkt zodat het tegen vocht en regen kan.

Het canvas wordt geleverd met een ophangsysteem. Je vindt het metalen ophangsysteem aan de achterkant van het canvas. Bij maten onder de meter komt er één ophangsysteem op. Boven de meter plaatsen er twee achterop. Deze kan je over de schroeven hangen.

Ja hoor! Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

De minimale maat is 20x20 cm en de maximale maat is 250x140 cm.

Goed om te weten: De maten die je kiest bij het werk, passen precies bij het werk. Er wordt dus niet gesneden in het werk, of het werk wordt niet vervormd. Wil je een andere verhouding/maat? Neem dan even contact met ons op.

De maten die je kiest bij het werk, passen precies bij het werk. Er wordt dus niet gesneden in het werk, of het werk wordt niet vervormd.

Een andere verhouding of maat kan zeker. Neem contact met ons op, en dan helpen we je graag verder.

Canvas wordt stevig verpakt in plastic bubbelwrap en karton. Een koerier komt het pakket bij onze productie ophalen en brengt het direct bij jou thuis of op kantoor.

We werken met koeriersdiensten die gewend zijn om met kwetsbare pakketten om te gaan, dus dat zit wel goed. Ben je niet thuis? Dan laat de bezorger een briefje achter en kan er een afspraak gemaakt worden om een nieuwe levering te plannen.

Natuurlijk kan er altijd iets gebeuren tijdens een verzending. Is je pakket toch beschadigd tijdens transport, neem dan contact met ons op en wij lossen dit dan snel en correct op.

Buitencanvas vraagt om een sterk ophangsysteem ter bescherming van bijv. wind. Daarom zitten aan de zijkanten speciale ophangsystemen zodat je het goed tegen de muur aan kunt bevestigen. De systemen zijn ongeveer 20 cm vanaf de bovenkant bevestigt.


Heb je op deze pagina gevonden waar je naar op zoek was?

Ja