Klanten beoordelen ons als: "Uitstekend!"

9,5 van 10. Gebaseerd op 757 beoordelingen

Lees alle beoordelingen Schrijf ook een beoordeling!

M.I. uit Zeewolde op 14 oktober 2019: 9 van 10

Heel goede kwaliteit van het product en prima medewerkers bij benaderen per mail en telefoon
Betrouwbaar qua informatie over afleveren, secure maatvoering en prachtige kwaliteit van de afdruk. Bovendien is de akoestiek van de ruimte sterk verbeterd.

Diana uit Alphen aan den Rijn op 13 oktober 2019: 10 van 10

Stelt nooit teleur!
Na een eerdere goede ervaring bij de inrichting van een tandartspraktijk, bestelde ik nu voor de styling van een bedrijfspand, 6 mooie stukken in diverse maten op canvas. Zeer ruime keus, prima kwaliteit voor een goede prijs. Netjes op tijd geleverd! Top werkaandemuur!

Jannie uit Winde op 13 oktober 2019: 10 van 10

Fantastisch doek met levendige kleuren!
Vlotte levering. Keurig verpakt en onbeschadigd aangekomen. Veel enthousiaste reacties gehad. Mooie kleuren. Nog levendiger dan op de webshop. Wij hebben een afbeelding van een Schotse Hooglander gekozen en de afbeelding spat het doek af. Super blij mee! En staat prachtig boven onze bank en past perfect in het interieur. Goede keuze gemaakt.

Vincent uit Putten op 13 oktober 2019: 10 van 10

Super super super snelle service
Ik had een mooie poster besteld voor in Mijn kapsalon. Na een telefoontje is er een spoedbestelling van gemaakt. En de volgende werkdag had ik mijn bestelling in huis! Met 1 woord kan ik alleen maar zeggen dat het een super bedrijf is! Mooie kwaliteit met een ontzettend snelle service!

Jeff uit Eindhoven op 10 oktober 2019: 10 van 10

Soepah!
Prachtige afbeelding op canvas besteld. Groot assortiment waaruit je kunt kiezen. Snelle levering. Erg goed verpakt. Kortom, een aanrader!

Marianne uit Alkmaar op 9 oktober 2019: 8 van 10

Elke ochtend op het strand wakker worden!!!
Ik heb een foto van het strand van Ameland van Karel Pops als behang op de wand in de slaapkamer. Als ik wakker word heb ik er uitzicht op en word ik erg vrolijk wakker. Voor een strand- en waddenfanaat is deze foto precies wat ik zocht voor de muur. Het is net of je de zee hoort ruisen... Héél blij mee!

Anouk Leloup uit TILBURG op 8 oktober 2019: 9 van 10

Heel blij met het resultaat!
We hebben gekozen voor een oude meester op canvas, in een baklijst. Het is prachtig geworden! Mooi afgewerkt en goede kwaliteit.

Dirk-Jan kok uit Dordrecht op 8 oktober 2019: 8 van 10

Supersterk en strak materiaal die goed aan te brengen is op de muur.
Wij hebben hiervoor gekozen om de eetkamer en woonkamer te ‘breken’ en omdat wij in Dordrecht wonen. We zijn super blij met het resultaat!

Ingrid uit Dordrecht op 7 oktober 2019: 10 van 10

Makkelijk te bestellen, goede service.
Super mooie afbeelding als poster, snel en netjes afgeleverd!

Ton uit Bodegraven op 7 oktober 2019: 8 van 10

Best goed
Jammer dat de weergave op de website niet de juiste was. De afbeelding was horizontaal i.p.v. verticaal weergegeven. En ik constateer zojuist dat het nog steeds niet goed op de website wordt weergegeven.

Verder prima kwaliteit en vlotte service.