Over Werk aan de Muur - An empty wall is a missed opportunity

Bij een galerie vind je niets in jouw maat, of het is net boven budget. Bij ons ben je aan het juiste adres!

Een werk aan je muur is erg bepalend voor de sfeer en uitstraling in jouw huis of op kantoor. Niet alleen kan je een werk ophangen wat perfect past in je interieur, maar wat ook nog eens perfect past bij jou! Kies een pop-art werk wat helemaal past bij jou hobby, of kies een prachtige foto van dat landschap waar je een fijne herinnering aan hebt. Zoals we vaak zeggen: een lege muur is een gemiste kans!

Werk aan de Muur helpt jou met het vinden van iets moois. Niets nieuws, denk je wellicht. Maar wat ons onderscheidt, is dat je voor unieke werken geen belachelijke prijzen betaalt en jij de maat en het materiaal van het werk kan 'customizen' naar jouw smaak. Onze unieke collectie komt tot stand door de samenwerking met meer dan 6.000 beeldmakers


Hier staan wij voor:

1 Enorm aanbod

Kies uit 100.000 unieke werken! We weten zeker dat je iets gaat vinden wat ├ęcht bij je past. Fotografie, schilderijen of digital art, we hebben het allemaal voor je, in de meest uiteenlopende categorie├źn. Kan je iets niet vinden, laat het ons weten!

2 Hoge kwaliteit

We werken samen met de beste vaklui. Alleen de beste leveranciers zijn goed genoeg. Elk werk wordt gemaakt met de beste materialen. Je kiest zelf het materiaal en de maat waarop het werk gemaakt wordt.

3 Échte creatieven

De collectie bestaat uit werken van meer dan 6.000 gepassioneerde creatieven.  Van fotografen en schilders tot aan digital artists en photoshop guru's. Lees de verhalen achter hun werk en leer ze echt kennen.

4 Top service

We willen dat je het werk vindt wat bij je stijl én je budget past. Heb je een handje nodig bij het zoeken? Laat het ons weten. En stuur ons ook een foto van je kamer. We hangen je favoriete werken virtueel voor je op!Awards en prijzen

De laatste jaren (2016, 2017) mogen we onszelf FD Gazellen noemen. Gazellen zijn bedrijven die jaarlijks met meer dan 20% groeien.

In zowel 2016 als 2017 vind je ons ook in de top 10 van snelst groeiende Nederlandse webshops.

Bekijk alle onze awards en prijzen.


Award Thuiswinkel Beste Webshop
Award Thuiswinkel Beste Startende Webshop
Award Beste eCommerce startup

Werk aan de Muur is begin 2012 gelanceerd in Nederland. Begin 2014 is de webshop ook in Duitsland en Frankrijk gelanceerd onder de naam OhMyPrints.