Koop wanddecoratie bij Werk aan de Muur

Kunstwerken voor je huis en kantoor

Met wanddecoratie maak je in een handomdraai je praktijk, kantoor en huis gezelliger, stijlvoller en persoonlijk! Bij Werk aan de Muur heb je een enorm uitgebreide keuze uit foto's, schilderijen, illustraties en meer. Niet alleen kies je zelf het ontwerp, je kiest ook zelf de maat. Alle materialen en maten zijn van uitmuntende kwaliteit.


Maak van je huis jouw huis: Hang aan de muur wat jij echt mooi vindt

Of je nu iets in je slaapkamer, woonkamer, keuken of hal wat aan de muur hangt, je maakt je huis echt jouw huis door iets op te hangen wat helemaal bij jou past. Met een zelf gekozen onderwerp of design maak je je interieur af. Kies het design wat bij jou past uit rubrieken als fotografie, oude meesters, popart en meer.


Werken van Werk aan de Muur: Kwailteit, die je ziet

Niet alleen kies je zelf het werk wat bij jou past. Ook het materiaal kies je zelf. Je kan kiezen uit canvas, aluminium, behang, acrylglas, hout en meer. Van alle materialen is canvas het meest populair. Naast prijs speelt ook de kwaliteit een grote rol. Het idee dat afdrukken op canvas niet mooi zijn, gaat bij ons niet op!

De prints op canvas mogen de term giclée print dragen. De kwaliteit van het materiaal en van de inkten zorgen ervoor dat fijne details in de afbeelding in hoge resolutie geprint worden. Niet alleen schilderijen, maar ook foto's en illustraties komen mooi uit op canvas.

Past canvas niet direct in jouw interieur, kies dan één van de vele andere materialen. Bijvoorbeeld aluminium, Xpozer en acrylglas passen in een modern interieur. Of ga voor wandvullend met behang. Kom je er even niet uit? Vraag ons om advies . We helpen je graag!

Maak het passend aan jouw muur

Koop je een mooi werk, dan past het werk helemaal bij jou. Jouw favoriete land, kleuren, dier, automerk of ander onderwerp staat erop. Of je hebt het werk afgestemd op de kleuren in jouw interieur. Nu gaan we nóg een stapje verder om het werk helemaal te laten passen: De afmeting.

Welk materiaal je ook kiest, de afmeting kies je ook helemaal zelf. Ga je voor meerdere kleine werken in een collage, of maak je hem even breed als je bank. Elke maat, tot wel 2,5 meter breed, kan je kiezen. Twijfel je over de juiste maat? Vraag ons om advies, we denken graag mee. Of bekijk ons advies over het kiezen van de juiste maat . buywalldecoration_content_bvjx buywalldecoration_content_llo1

Klantfoto
Klantfoto
Klantfoto
Klantfoto

6 redenen waarom je voor Werk aan de Muur kiest

Voor welke ruimte je ook een kunstwerk zoekt, we doen geen concessies aan de kwaliteit. Wij leveren prints van de hoogste kwaliteit en versturen alles kostenloos naar je toe. Alle redenen waarom je kiest voor Werk aan de Muur vind je hieronder

1. Afdrukken in de hoogste printkwaliteit

We staan achter al onze materialen. Welke je ook kiest, het is van de hoogste kwaliteit - daar mag je ons aan houden. De prints zijn allen UV-bestendig zodat het zelfs na enkele jaren er nog prachtig bijhangt.

2. Bestel alles op maat

Elk werk kan je op talloze maten bestellen. Alles maken we op maat. Staat jouw maat er niet tussen? Neem contact met ons op, want in overleg helpen we je graag verder.

3. De mooiste afwerkingen

Niet alleen kies je zelf het materiaal en de maat, bij veel materialen maak je het werk nog persoonlijker. Kies bij canvas voor 2 of 4,5 cm dik canvas. Of maak hem af met een baklijst. Bij aluminium en staal kies je uit glans of mat. Zo past hij écht in jouw interieur.

4. Grote collectie beelden

We werken samen met duizenden creatieve beeldmakers om jouw de mooiste en meest uitgebreide collectie aan te bieden. Blader door onze rubrieken en zoek de mooiste foto's, schilderijen, illustraties en meer.

5. Gratis bezorgd

Geen verrassingen tijdens het afrekenen. Jouw nieuwste kunstwerk leveren we kostenloos bij je aan de deur. Ga uit van 5 werkdagen. Heb je het sneller nodig? Neem contact met ons op. Voor spoedopdrachten kunnen we vaak een uitzondering maken.

6. Als "Uitstekend" beoordeeld

Honderden klanten hebben ons als "Uitstekend" beoordeeld. Niet alleen de kwaliteit van de print wordt hoog beoordeeld, maar ook ons advies en meedenken. En dat doen we graag, vinden we leuk! buywalldecoration_contentreasons_ypge buywalldecoration_contentreasons_cz6d