Binnenkijker vierkant ivy

Binnenkijken bij
Ivy in Eindhoven

Scandinavisch, modern, vintage en chic

Ivy Gommers en vriend man Jurriaan werden op slag verliefd op de prachtige huizen in het ‘witte dorp’ in Eindhoven. Die wijk, die gebouwd is naar de architectuur van Dudok, bestaat uit allemaal zwart-witte huizen. Om het ook binnen helemaal naar wens te krijgen zijn ze flink aan de slag gegaan! Met een mix van Scandinavisch, modern, vintage en chic creëerden zij het interieur van hun dromen. En natuurlijk hangt er een fantastisch Werk aan de Muur. Benieuwd welke? Lees dan snel verder.

  1. Ivy Werk aan de Muur 1

Over Ivy

WOONT in Eindhoven SAMEN met Jurriaan MOEDER van drie kinderen LIEVELINGSPLEK de eetkamer AAN DE MUUR Vincent van Gogh van John Peter Russell INSTAGRAM @home.of.ivy

  1. Ivy woonkamer 2
  1. Ivy speelkamer
  1. Ivy overzicht
  1. Ivy slaapkamer leander

Een grote verbouwing

Voordat Ivy en haar gezin hun woning in het witte dorp drie jaar geleden konden betrekken, is er eerst flink verbouwd. De keuken, de badkamer, de vloeren, de muren...alles moest gedaan worden! Ivy en Jurriaan maakten hiervoor samen een plan dat door een aannemer is uitgevoerd. “Beneden was de keuken al deels open, maar voor de ruimtelijkheid hebben wij de keuken in zijn geheel bij de eetkamer getrokken. Dat zorgt voor veel licht en is lekker ruimtelijk.” Ook boven waren de nodige aanpassingen nodig. Op de tweede etage zijn extra kamers gecreëerd en de zolder is omgetoverd tot grote, stoere jongenskamer.

  1. Ivy kamer amelie
  1. Ivy slaapkamer phileine
  1. Ivy slaapkamer
  1. Ivy hoek aan de woonkamer

Portretten aan de muur

Geïnspireerd door woonbladen, Pinterest, Instagram en eigen creativiteit is het interieur een fantastische mix geworden van verschillende woonstijlen. Denk aan Scandinavisch en modern, maar ook aan vintage en chic. Het interieur is afgemaakt met een aantal fantastische werken aan de muur, zoals Vincent van Gogh, gemaakt door John Peter Russel. “Ik had al veel portretten van vrouwen in huis en wilde eens een man toevoegen. Dit beeld sprak me enorm aan door de kleuren, zijn houding en omdat Vincent je aankijkt. Ik heb veel zwart-wittinten in huis en dit werk matcht daar perfect mee.”

  1. Ivy werkkamer
  1. Home of ivy 252018064 572924467326618 2375423296789381478 n
  1. Home of ivy 261434812 267181398719359 3933431832911927607 n

Shop in stijl

Meer favorieten van Ivy

Binnenkijkers

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks