Leonie Jumbotron

Binnenkijken bij Leonie ter Veld

Deze week kijken we binnen in het kleurrijke interieur van Leonie ter Veld, bekend van haar foodblog Gewoon wat een studentje 's avonds eet. Ruim een jaar geleden is ze samen met haar vriend Jan en kat Teddy van Amsterdam naar Haarlem verhuisd. Ze werden verliefd op een appartement met hoge muren, grote ramen en ruimte genoeg om er jaren te wonen. Via haar Instagram en YouTube kanalen deelt ze dagelijks inspirerende content over haar interieur, reizen én natuurlijk wat ze 's avonds eet. Neem de stijl art deco, mix het met veel kleur en een aantal geweldige eyecatchers en je krijgt een eindresultaat dat 100% Leonie is. Kijk je mee?

 1. Net Gekocht1

Vol met eyecatchers

In Haarlem Noord vind je het appartement van Leonie op de 1e en 2e verdieping. "We vielen op dit huis door de hoge muren (3.10m in de woonkamer) en het geweldige dakterras dat aan de woonkamer vast zit. We hebben een kleurrijk interieur, dat best gedurfd is en vól eyecatchers zit. Toen we het huis kochten was het best neutraal ingericht, maar wij hebben karakter toegevoegd door het plaatsen van een "brick wall", de kozijnen en keuken zwart te verven, een warme eikenhouten vloer er in te leggen en heel veel eyecatchers toe te voegen. Als je goed kijkt, spot je in ons huis een heleboel verstopte dieren, omdat we allebei gek op dieren zijn! Zo vind je in de woonkamer alleen al een papegaai, giraffe, kreeft, luipaard, konijn, hondje en een neushoorn. Een echte eyecatcher in ons huis is de slaapkamer; daar hebben we alle muren inclusief het plafond donkerblauw geverfd en hebben we 1 muur behangen met een hysterisch jungle-behang. Wederom vól dieren. Tegenhanger van die hysterische slaapkamer is dan juist ons kantoor; waar we een roze koof hebben geverfd met een DIY zwevend bureau en mooie zwarte details. Oh, ik kan zo nog uren doorgaan over alle details in ons huis, haha!"

 1. Buitenkeuken
 1. Kantoor
 1. Slaapkamer2
 1. Keuken

Kleur meets art deco

Het appartement heeft nog wel wat liefde én een laagje Leonie gekregen. "We hebben de keuken zwart geverfd, een nieuwe vloer gelegd in de woonkamer, het hele dakterras aangepakt, in de woonkamer hebben we een brick wall toegevoegd en binnenkort laten we het trappenhuis renoveren." Alle ruimtes zijn kleurrijk, vol met eyecatchers en een touch of art deco. Inspiratie hiervoor haalt Leonie uit café's en restaurantjes. "Ik kom heel graag en vaak en hier haal ik veel inspiratie voor ons interieur. Binnenkort gaan we bijvoorbeeld plankjes maken op de stenen muur voor ons glaswerk, precies zoals ze dat hebben bij onze favoriete koffietent in Haarlem Noord. Verder kijk ik veel op Pinterest."

 1. Washok
 1. Dakterras
 1. Leonie

Over Leonie

WOONT in Haarlem SAMEN met haar vriend Jan en kat Teddy AAN DE MUUR mix van werken uit de digital art collectie WERK foodblogger en influencer via Instagram en YouTube op het gebied van interieur, reizen en food INSTAGRAM @lterveld

 1. Lterveld 70172510 129779634645479 2515534285478397653 N

#goals

Het lievelingsplekje in huis van Leonie? "De woonkamer in de namiddag. Wanneer de zon door de luxaflex naar binnen schijnt aan de voorkant hebben we zulk mooi licht in de woonkamer. Ik kan dan echt in de hoek van de bank gaan zitten en kijken naar alles wat we daar hebben gedaan. Dan kijk ik uit op de eettafel waar we regelmatig etentjes hebben met 10 vrienden, dan zie ik de wijnklimaatkast wat ik echt #goals vind in de keuken, ik kijk uit op de boekenkast die vol staat met geweldige kookboeken, ik geniet van de planten die er staan en sinds kort van het geweldige vierluik dat dankzij Werk aan de Muur boven de bank hangt."

 1. Wadm4

Alleen maar liefde

Leonie spotte vier werken waar ze direct verliefd op werd. "Ik hou heel erg van kleurrijk en vind het belangrijk om kunst aan de muur te hebben dat iets voor ons betekent. We hebben gekozen voor 2 illustraties van steden, namelijk Amsterdam en Haarlem, de twee steden waar Jan en ik samen hebben gewoond. De andere twee werken zijn van YOPIE en ik werd VERLIEFD op haar werk toen ik het ontdekte. Het meisje met sneakers past ontzettend goed bij mijn eigen kledingstijl en vind ik echt een origineel Werk aan de Muur en ik HOU van de kleuren erin. De persoon met zonnebril vinden we allebei prachtig om 3 redenen; de kleuren zijn prachtig, het karakter (welk gender deze persoon ook is) doet ons heel erg denken aan het geweldige personage Eric Effiong uit Netflix-serie Sex Education, wat echt een VET inspirerend figuur is én we willen bijdragen aan representatie van diverse mensen en huidskleuren, daarom vinden we het mooi daar ook in ons huis zichtbaarheid aan te geven."

 1. Wadm1
 1. Wadm3

Shop in stijl

 1. Ander materiaal, of afmeting?

  Maak het werk zelf helemaal op maat!

Look at me.
van YOPIE

 • Aluminium,
 • 50 x 70 cm,
 • Mat
Bekijk werk
 1. Ander materiaal, of afmeting?

  Maak het werk zelf helemaal op maat!

Sneakers fris.
van YOPIE

 • Aluminium,
 • 50 x 70 cm,
 • Mat
Bekijk werk

Ontdek meer

Bekijk meer digitale illustraties

Bekijk werken van jouw favoriete plaats

Meer uitgelichte binnenkijkers

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails