Trendpagina Jumbotron

Trendcollecties van Werk aan de Muur

Ben jij benieuwd naar de nieuwste trends op het gebied van kunst, interieur en wonen? Op deze pagina ontdek je de nieuwste trends van Werk aan de Muur. Geïnspireerd op trending kleuren, materialen en stijlen. De werken die je terug vindt in deze collecties zijn speciaal gemaakt voor deze trends door de beeldmakers van Werk aan de Muur. Hierdoor zijn de collecties extra bijzonder. Welke trend past bij jou?

  1. Ontdek de Werk aan de Muur trend: Night Vibes

Night Vibes

Het heelal aan je muur

De najaars-trendcollectie van 2022: Night Vibes. We duiken in de wereld van de sterren en planeten. Kenmerkend zijn de mysterieuze kleuren zoals diep paars en nachtblauw, gecombineerd met een vleugje neon. Deze kleurtonen vormen de basis voor een warme uitstraling van je interieur die jaar. Laat je inspireren door de collectie samengesteld voor onze stylisten. Wat ga jij ophangen?

Ontdek de Night Vibes trendcollectie

Tip: Een huis weerspiegelt jouw persoonlijkheid. Vind je het lastig om een trend te kiezen? Kies gewoon de trend die je aanspreekt. Houd je van reizen? Kijk dan eens bij de colourful camel trend. Vind je duurzaamheid belangrijk en houd je van de natuur en groen om je heen? Neem dan een kijkje in de natuurlijk wonen collectie. Wil je binnenkomen in je huis en dat je interieur als een warme jas je verwelkomt? Kijk dan bij de warm glow collectie. Ga je het liefst voor uitgesproken kleuren in kunst? Ontdek dan de bonte parade collectie.

Alle trendcollecties

Night Vibes

Touch of Blue

10 Years of Art

Groovy Champagne

Japandi

Bonte Parade

Wabi-Sabi

Nieuw landelijk

World of Wonders

Spring Elegance

Raw beauty

Warm glow

Romantische droomwereld

Natuurlijk wonen

Colourful camel

Grandeur chique

Summer adventure

Modern chic

Scandinavisch

Urban Jungle

Schrijf je in voor onze tips!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Meld je aan en ontvang inspiratie en handige tips direct in je mailbox.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws.

Trending stijlen

Binnen de kunst ontstaan er continu nieuwe trending stijlen. Bijvoorbeeld de minimalistische lijntekeningen en vormen die je in veel interieurs terugziet. Deze minimalistische stijl kenmerkt zich door het gebruik van lijnen op een speelse en harmonische manier. Digitaal, of met de hand, getekend of geweven, deze vorm van kunst is nooit uitgespeeld. Ook zie je het verfrissende effect van aquarel veel terug op woongebied. De charme van aquarel is hoe water het kleurenspel van verschillende tinten geleidelijk in elkaar laat overlopen, vermengen en vervangen. Met een zachte, speelse en subtiele tekening als resultaat. Het populaire behang ontbreekt de laatste tijd ook niet meer in het interieur. Je huis heeft zoveel muren, hoekjes en doorgangen, waardoor je met behang van iedere plek een beleving kan maken.

  1. Vtwonen Small

Gezien bij de vtwonen & design beurs

Ieder jaar staan we bij de vtwonen & design beurs. Hier vind je de laatste trends op woongebied. In samenwerking met de vtwonen stylisten kleden we de hallen aan met de mooiste wanddecoratie. Ook hebben we een grote stand waar een mooie greep uit onze collectie te zien is! Heb je iets gespot of ben je nieuwsgierig naar wat er afgelopen jaar hing? Bekijk de vtwonen collectie.

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails