Jumbotron goud

Nieuw: Gouden ArtFrame™

De kleur goud is een unieke kleur, het prikkelt het oog en het brengt een vorm van waarde en vertrouwen met zich mee. Goud past bij vele kleur en de combinatiemogelijkheden zijn eindeloos. Hang jouw doeken op in het gouden ArtFrame en breng de luxe sfeer in huis. Welk kunstwerk omlijst jij met het Gouden ArtFrame?

  1. Gouden art frame 1

A touch of gold

Of je nou van aardetinten, industriële tinten of van de felle kleuren houdt, de combinatie met goud kan niet fout gaan. Door de warme uitstraling van de kleur versterkt het de warme natuurlijke tinten en brengt het de expressieve kleuren in balans. Met ‘a touch of gold‘ breng jij het elegante van jouw schilderijen terug in de woonkamer. Combineer bijvoorbeeld donkere kleuren als taupe en zwart met het gouden frame. Heb jij het liever robuust? Match het Golden ArtFrame bijvoorbeeld met landelijke kleren zoals bruintinten en beige.

  1. Art frame 2

Kunst met een gouden randje

Het gouden ArtFrame is tijdloos. Zo maakt het aluminium frame het mogelijk om verwisselbare doeken op te hangen. Door de verwisselbare doeken kan jij zelf bepalen welke schilderijen je wanneer wilt ophangen. Heb je veel of juist weinig ruimte op de muur? Geen probleem, onze ArtFrames zijn in allerlei formaten beschikbaar. Door onze op hoog kwaliteit gedrukte doeken blijven jouw kunstwerken scherp, zelfs in de grote ArtFrames formaten. Ten slotte is het ook mogelijk om geluiddempende panelen toe te voegen aan het ArtFrame om de akoestiek in het huis te verbeteren. Het gouden ArtFrame geeft een moderne look aan de kunstwerken en past daarmee bij iedere woonstijl.

Stijlvol bij iedere stijl

De gouden details zien we uitgebreid terug in de kunstwerken van onze beeldmakers. Voor iedere smaak en woonstijl biedt de gouden kunstcollectie een passend kunstwerk. Ben jij een fotografie liefhebber? Misschien ga jij dan wel voor een landschaps- of stadsfoto, gemaakt tijdens de ‘golden hour’. Heb je toch liever schilderijen of een digitale kunst. Neem dan eens een kijkje bij onze portretten en stillevens gedetailleerd met goud.

Interieurtips

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks