Reviews Header Jumbotron

Ervaringen van klanten met Werk aan de Muur

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Neem eens een kijkje op deze pagina. Niet alleen de ervaringen kun je rustig nalezen, ook kan je binnenkijken bij klanten die al genieten van hun Werk aan de Muur. Laat je inspireren! Wil je zelf graag een review achterlaten? Graag! We zijn erg benieuwd wat je van onze service vindt.

3.732 klanten geven ons een 4,7 / 5

1.644 beoordelingen
4,8 / 5
1.907 beoordelingen
4,7 / 5
181 beoordelingen
4,6 / 5

Goed om te weten: De beoordelingen worden door klanten geplaatst op het beoordelingsplatformen van Kiyoh, TrustedShops of Google. Kiyoh en TrustedShops zorgen voor een extra validatie of de klant daadwerkelijk een klant is van ons. Wij voeren hier een extra handmatige controle op uit.

Lees meer over het reviewbeleid van Kiyoh, TrustedShops en Google.

Veelgestelde vragen over reviews

Nadat een klant heeft besteld, mailen we de klant met een linkje naar Kiyoh of TrustedShops. Via deze erkende reviewplatforms kan de klant vervolgens een review achterlaten.

Werk aan de Muur plaatst enkel beoordelingen die door klanten van Werk aan de Muur geplaatst zijn. De reviews worden door klanten geplaatst op het beoordelingsplatform Kiyoh (of TrustedShops) en daarna doorgeplaatst op de eigen website. Kiyoh (of TrustedShops) zorgt voor een extra validatie of de klant daadwerkelijk een klant is die het product gekocht heeft.

We controleren de besteldatum met de review van de klant.

De reviews worden op basis van datum getoond. Bovenaan vind je de nieuwste beoordelingen.

We controleren iedere review handmatig aan de bestelling. Mocht er toch een nepreview zijn geplaatst, dan verwijderen we deze onmiddelijk.

Nee, we vragen reviews alleen aan onze klanten uit. Hiertegenover staat geen vergoeding.

Dit zeggen klanten over ons

Arjan en Natascha
Nederland
5 / 5

Makkelijke montage en schitterend resultaat
Snel besteld en snel in huis. Misschien jammer dat niet elke maat combinatie te maken is, maar dat is dan het enige.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2024
Hendri Huininga
Nederland
4 / 5

Zeer mooi,echte aanrader!!!
Toppie geregeld!Ook t ophangsysteem!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2023
Brigitte Meijer
Nederland
5 / 5

Erg mooie kwaliteit gemakkelijk in elkaar te zetten en heel veel keus. Blij met mijn niet meer saaie muren!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
Hans
Nederland
5 / 5

Schitterend kado
Transport goed geregeld, in elkaar zetten fluitje van een cent na contact te hebben gehad met servicedesk. Uiteraard deed ik het verkeerd, goeie randen gebruiken was simpele oplossing.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2023
Ben
Nederland
4 / 5

Het geleverde schilderij is werkelijk een plaatje
Goede prijs kwaliteit. Mooi product en kwalitatief wat je mag verwachten. Wij werden goed geïnformeerd over voortgang en levering Kortom een aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2023
Carla
Nederland
5 / 5

Geweldig
Heel mooi product, goede prijs kwaliteit, gemakkelijk in elkaar te zetten. Even gebruiksaanwijzing doorgelezen en verder aan de slag. En zie het eindresultaat.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2023
Nikky Pék
Nederland
5 / 5

Prachtig mooi schilderij van canvas met baklijst ontvangen We zijn er super blij mee!! En wat een top service Werk aan de Muur krijgt een dikke 10 Fijne feestdagen aan alle medewerkers Vriendelijke groeten Manuela Pék

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
Gre
Nederland
5 / 5

Geweldig!
Ik ben goed geholpen met mijn materiaalkeuze. Het werk is zorgvuldig verpakt en het staat heel mooi in onze keuken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2023
maelvis maelvis
Nederland
5 / 5

Bestellen en betalen is eenvoudig. De bestelling wordt goed stevig verpakt geleverd. Het koste ons de nodige moeite om het los te krijgen. Dit omdat we natuurlijk niet wisten hoe het in de verpakking verpakt zat. Maar ook in de verpakking zit het goed verpakt. Al met al kan je rustig bij 'Werk aan de Muur' iets bestellen.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
Loes
Nederland
4.5 / 5

Super prijs- kwaliteit verhouding
Duidelijke website, goed advies, handig te monteren materialen. Super bij met onze ‘gepimpte’ Klimt door Madame Ruiz. Daardoor passen de kleuren nog beter bij ons interieur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2023
Duu tje
Nederland
5 / 5

Goede communicatie, snelle levering en schitterend schilderij. Heel blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
Christa Van der Wielen
Nederland
5 / 5

Erg blij met ons Werk aan de muur! Super eenvoudig systeem dat door iedereen in elkaar gezet kan worden en tóch ziet het eruit alsof het door een vakkundige professional is ingelijst! ? Top!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
Marja
Nederland
5 / 5

Super
Super mooi werk aan de muur! Heel blij mij!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2023
Els
Nederland
5 / 5

Goede en vlotte service!
We bestelden 3 kunstwerken en zijn erg tevreden over verschillende zaken,de vlotte service,de goede communicatie ,de veilige verzending en de kwaliteit van de werken. Een echte aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2023
Hettie Nepveu
Nederland
5 / 5

Heel erg blij en tevreden met onze aanwinst

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
Koenraad Lefebvre
Nederland
5 / 5

Zeer mooi werk, goeie kwaliteit, voor vele vele jaartjes plezier

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
Brigitte Mulders
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) I received a beautiful Art Frame, the quality is very nice and it comes with clear instructions. Everything was packaged very well. A very subtle label stitched to the canvas to make it easy to remove from the frame when replacing. I'm very happy with it! (Original) Ik heb een prachtige Art Frame ontvangen, de kwaliteit is heel mooi en er zitten duidelijke instructies bij. Alles was heel degelijk verpakt. Een heel subtiel labeltje aan het doek gestikt om het bij vervanging gemakkelijk uit het frame te halen. Ik ben er heel blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
wim Wijburg
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Ordering through the website was easy. The delivery time was in accordance with the message on the website. Very satisfied with my order. What could be better is the communication about the shipment. There wasn't. As a result, I was not home when it was delivered. Delivered to a neighbor, but that was not indicated. That could be better. (Original) Via website bestellen ging makkelijk. De levertijd was conform de melding op de website. Zeer tevreden over mijn bestelling. Wat beter kan is de communicatie over de verzending. Die was er niet. Daardoor was ik niet thuis toen het gebracht werd. Bij buurman bezorgd, maar dat werd niet aangegeven. Dat kan beter.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
Cynthia Deelstra
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Sturdy packed, clear description to assemble the frame with canvas. The result is beautiful. (Original) Stevig verpakt, duidelijke beschrijving om het frame met doek in elkaar zetten. Het resultaat is prachtig.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
Sophie Anne
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Very happy with my artwork. A lot of art, there is something for everyone. I chose pastel shades with a natural frame around it. Good service, both via email and the delivery itself. Nice result! (Original) Ontzettend blij met mijn kunstwerk. Ontzettend veel kunst, er zit voor iedereen wel iets tussen. Ik heb gekozen voor pasteltinten met een naturellijst eromheen. Goede service, zowel via de mail als de levering zelf. Mooi resultaat!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
Dirk Derks
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Large choice. Excellent communication entrepreneur with the customer. Delivery according to schedule. Shipped excellently packaged. After unpacking, very pleased with the quality of the canvases delivered. (Original) Grote keuzemogelijkheid. Uitstekende communicatie ondernemer met de klant. Aflevering conform planning. Uitstekend verpakt verzonden. Na uitpakken, zeer verheugd met de kwaliteit van de afgeleverde canvas doeken.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
Renatev
Nederland
5 / 5

Uitstekend!
Mooie website, veel keuze, uitstekende communicatie en natuurlijk een prachtig werk aan de muur, dat ook nog eens eenvoudig op te hangen is. Aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2023
kobus heemskerk
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Very wide choice. Super helpful with advice and recommendations. Clear information regarding the installation. (Original) Zeer ruime keus. Fantastisch geholpen met advies en aanbevelingen. Duidelijke informatie mbt de montage.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
Raymond
Nederland
5 / 5

Makkelijk op te hangen
Het was goed ingepakt en makkelijk op te hangen. Het doek ziet er netjes uit en hangt strak. De geluiddemping heeft enig effect. Een aanrader

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2023
Anouk De Kok
Nederland
5 / 5

Makkelijke website, goede service en een prachtig kunstwerk rijker!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
Remco v/d Griendt
Nederland
5 / 5

Het uitzoeken van een mooi doek in Art frame is al super. Maar het resultaat is super mooi. Erg makkelijk te monteren en op te hangen. Dank mensen.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
Ronald
Nederland
5 / 5

Top
Goeie en snelle levering. Kwaliteit is ook prima!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2023
Sabine
Nederland
5 / 5

Goede service
Ik had zelf een fout gemaakt bij de bestelling via de site en kwam daar de volgende dag achter. Meteen een mail gestuurd en vrij snel kreeg ik het bericht dat ik de bestelling nog aan kon passen. Gelukkig :). Levering op tijd en schilderij (2 uilen) is prachtig. Zijn er heel blij mee!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2023
Wim Bolsens
Nederland
5 / 5

goede communicatie, snelle verzending, goed verpakt, mooie foto en kleuren, mooie kwaliteit canvas, net zoals een schilderij

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
Sophie
Nederland
3 / 5

Bestel geen akoestisch paneel erbij!!
Ik ben positief over het doek, het frame en hoe het er totaal uitziet. Ik vind het echter pure oplichterij dat ze €100 rekenen voor “akoestische panelen” terwijl dit gewoon een stuk schuim/vilt is dat je makkelijk zelf bij de bouwmarkt had kunnen kopen voor nog geen €20,-

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2023