Jumbotron beeldmakers

Maak kennis met de kunstenaars

Werk aan de Muur is het platform voor creatieven. Iedereen die fotografeert, schildert en illustreert kan werken bij ons aanbieden. Bij iedere verkoop krijgt de maker een commissie. Als jij een kunstwerk koopt gaat een deel van het aankoopbedrag dus direct naar de kunstenaar! Meer dan duizenden beeldmakers hebben al werk verkocht via ons platform. Benieuwd naar de kunstenaars? Hieronder stellen we een aantal beeldmakers aan je voor.

Ingeborg Herkenrath

Ingeborg Herckenrath, beter bekend als Atelier Paint-Ing maakt grote expressieve en kleurrijke vrouwenportretten en schilderijen van landschappen en mensen. Wat direct opvalt zijn de dikke lagen verf die zorgen voor diepte in haar werken.

Bekijk de werken van Ingeborg

Bas Meelker

Bas Meelker is een bekende Nederlandse landschapsfotograaf uit Groningen. In het Groningse vlakke, open landschap, werd de basis gelegd voor zijn passie voor de landschapsfotografie.

Bekijk de werken van Bas

Ricardo Bouman

Ricardo Bouman maakt kleurrijke aquarel schilderijen. Zijn werk varieert van kleurrijk tot mystiek, van realisme tot expressionisme en van abstract tot minimalistisch.

Bekijk de werken van Ricardo

Kim Rijntjes

Kim Rijntjes maakt bijzondere kunstwerken met naald en draad. Haar werken tonen vaak vrouwelijke figuren en nemen je mee in een emotionele wereld.

Bekijk alle werken van Kim

Jesper Krijgsman

Jesper Krijgsman smelt werkelijkheid en fantasie samen met zijn fotografie, vaardigheden als beeldbewerker en onverwoestbare geduld. Zijn kunstwerken zijn samengesteld van individuele foto's die een gevoel van natuurlijke schoonheid en magie creëren.

Bekijk alle werken van Jesper

Laura Vink

Op haar zeventiende verjaardag kocht Laura haar eerste Camera. Het allerliefste fotografeert ze de adembenemende natuur en landschappen terwijl ze de wereld over reist in haar camper.

Bekijk de werken van Laura

Michiel Folkers

In de late jaren 90 begon Michiel te experimenteren met graffiti. Nu maakt hij prachtige werken in pop art stijl.

Bekijk de werken van Michiel

db Waterman

Ans De Bie uit Eindhoven maakt kleurrijke collages met kinderen in de hoofdrol. Haar werken zijn zeer gelaagd, ze combineert veel verschillende materialen en schildert met aquarel.

Bekijk de werken van db Waterman

Studio Carper

Carlijn werkt onder de naam Studio Carper. Ze maakt digitale schilderijen die geïnspireerd zijn op de natuur en kleuren die ze om haar heen ziet. Ze maakt schilderijen in een natuurlijke en figuratieve stijl.

Bekijk alle werken van Studio Carper

Benieuwd geworden naar al onze kunstenaars?

Meer beeldmakers ontdekken