Artist jumbotron

Meet de makers

Creativiteit voor iedereen

Werk aan de Muur is het platform voor creatieven. Iedereen die fotografeert, schildert en illustreert kan werken bij ons aanbieden. Bij iedere verkoop krijgt de maker een commissie. Als jij een kunstwerk koopt gaat een deel van het aankoopbedrag dus direct naar de kunstenaar! Meer dan duizenden beeldmakers hebben al werk verkocht via ons platform. Benieuwd naar de kunstenaars? Hieronder stellen we een aantal beeldmakers aan je voor.

Ingeborg Herkenrath

"Mijn schilderijen verbeelden een emotionele verbinding."

Ingeborg Herckenrath, beter bekend als Atelier Paint-Ing maakt expressieve en kleurrijke vrouwenportretten en schilderijen van landschappen en mensen. Wat direct opvalt zijn de dikke lagen verf die zorgen voor diepte in haar werken.

Bekijk de werken van Ingeborg

Bas Meelker

Bas Meelker is een bekende Nederlandse landschapsfotograaf uit Groningen. Bas bracht het grootste deel van zijn leven door in het noorden van Nederland. In dit vlakke, open landschap, werd de basis gelegd voor zijn passie voor de landschapsfotografie.

Bekijk de werken van Bas

Ricardo Bouman

Ricardo Bouman maakt kleurrijke aquarel schilderijen. Zijn werk varieert van kleurrijk tot mystiek, van realisme tot expressionisme en van abstract tot minimalistisch. In zijn werken zie je mooie taferelen van landschappen en plekken die hij heeft bezocht.

Bekijk de werken van Ricardo

Kim Rijntjes

Kim Rijntjes maakt bijzondere kunstwerken met naald en draad. Haar werken tonen vaak vrouwelijke figuren en nemen je mee in een emotionele wereld. Ze verwerkt zwart draad, ongebleekt katoen, linnen, transparante stoffen, houtskool & natuurlijke materialen in haar werken.

Bekijk alle werken van Kim

Roman Robroek

Fotograferen van verlaten gebouwen heeft iets magisch, het is een ontzettende eer om een kijkje te nemen achter deuren die normaal gesproken gesloten zijn. Een pand met een rijke historie inspireert mij”

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Bekijk alle werken van Roman

Laura Vink

Op haar zeventiende verjaardag kocht Laura haar eerste Camera. Het allerliefste fotografeert ze de adembenemende natuur en landschappen terwijl ze de wereld over reist in haar camper.

Bekijk de werken van Laura

Michiel Folkers

In de late jaren 90 begon Michiel te experimenteren met graffiti. Niet veel later begon hij na muren ook op canvassen te experimenteren met bijzondere technieken. Nu maakt hij prachtige werken in pop art stijl.

Bekijk de werken van Michiel

db Waterman

Ans De Bie uit Eindhoven maakt kleurrijke collages met kinderen in de hoofdrol. Haar werken zijn zeer gelaagd, ze combineert veel verschillende materialen en schildert met aquarel.

Bekijk de werken van db Waterman

Jesper Krijgsman

Sinds ik me ben gaan verdiepen in de wonderen van de natuurlijke wereld en daarmee probeer te werken ben ik als persoon veranderd. Ik ervaar nu meer rust in mijn leven en ik zie dagelijks planten of dieren die mij inspireren. Mijn doel is om mensen te laten zien dat de natuur erg krachtig en mysterieus kan zijn. Een levend iets dat uit duizenden onderdelen bestaat.”

Jesper Krijgsman smelt werkelijkheid en fantasie samen met zijn fotografie, vaardigheden als beeldbewerker en onverwoestbare geduld. Zijn kunstwerken zijn samengesteld uit een constellatie van individuele foto's die een gevoel van natuurlijke schoonheid en magie creëren.

Bekijk alle werken van Jesper

Benieuwd geworden naar al onze kunstenaars?

Meer beeldmakers ontdekken