Over Ons Header

Dit is Werk aan de Muur

Bij een galerie vind je niets in jouw maat, of het is net boven budget. Bij ons ben je aan het juiste adres. Werk aan de Muur helpt jou met het vinden van iets moois én betaalbaars. Niets nieuws, denk je wellicht. Maar wat ons onderscheidt, is dat we jou helpen met een werk dat helemaal bij je past. Een werk dat past bij jouw smaak in materiaal en in de maat die het beste bij jouw muur past. Kunst waar je nog jaren van kunt genieten. Dat is ons doel! We zijn er van overtuigd dat er voor iedereen een passend werk is.

  1. Wadm Sprout

Een stukje Werk aan de Muur geschiedenis

Jasper kwam in 2010 op het idee voor Werk aan de Muur tijdens zijn jaarlijkse skivakantie met vrienden. De amateurfotograaf ervoer zelf hoe lastig het was als mensen zijn foto’s wilden kopen voor thuis aan de muur. Dus bedacht hij een platform waar het groeiende aantal amateurfotografen in Nederland hun werk kunnen aanbieden. Samen met jeugdvriend Bas Verhoogt startte hij in 2010 de webwinkel Werk aan de Muur, buiten Nederland ook wel bekend als Art Heroes.

Ontmoet het team

  1. Community beeldmakers Werk aan de Muur

Continu groeiende collectie van kunstenaars uit heel Europa

Werk aan de Muur is het platform voor creatieven. Iedereen die fotografeert, schildert en illustreert kan werken bij ons aanbieden. Bij iedere verkoop krijgt de maker een commissie, om zo het verdienvermogen van kunstenaars te verbeteren. Hierdoor hebben we een zeer uitgebreide collectie van uiteenlopende werken. We zijn doorlopend op zoek naar nieuwe, getalenteerde creatieven om onze collectie uit te breiden.

Ontdek de makers

  1. Material Handmade

Met passie gemaakt door echte vakmensen

Bij Werk aan de Muur geen massaproductie en voorraden, maar op maat gemaakte kunstwerken. Zo kies jij de ideale uitvoering die past bij jouw interieur en budget. Hierdoor kunnen we op een duurzame en verantwoordelijke manier ondernemen. Onze productiepartners en materialen selecteren we met de grootste zorg, zodat we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen en jij jarenlang van je kunstwerk kunt genieten.

Lees verder

  1. NEM1hgjw

Service afgestemd op jouw behoeften

Kom je er niet uit? Met veel passie helpen we jou met het vinden van het werk waar je nooit op uitgekeken raakt. Twijfel je over wat het juiste materiaal voor je is? Ga je voor aluminium of HD metal? En hoe ziet dit er dan in echt uit? Of toch maar canvas? Met of zonder baklijst? Kortom heb je vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contact

Schrijf je in voor onze tips!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Meld je aan en ontvang inspiratie en handige tips direct in je mailbox.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws

Werk aan de Muur op TV

Over het team

Onze vacatures