Jumbotron haarlem 5a90e69dfc53a1ea8d57e98d259297a8

Ontmoet het team

Aangenaam! Dit zijn de gezichten achter Werk aan de Muur. Op deze pagina geven we je graag een kijkje achter de schermen. Ontmoet het team en ontdek de favorieten kunstwerken van het team.

  1. Wadm Sprout

Een stukje Werk aan de Muur geschiedenis

Jasper kwam in 2010 op het idee voor Werk aan de Muur tijdens zijn jaarlijkse skivakantie met vrienden. De amateurfotograaf ervoer zelf hoe lastig het was als mensen zijn foto’s wilden kopen voor thuis aan de muur. Dus bedacht hij een platform waar het groeiende aantal amateurfotografen in Nederland hun werk kunnen aanbieden. Samen met jeugdvriend Bas Verhoogt startte hij de internetwinkel Werk aan de Muur. Meer lezen? Bekijk ons artikel bij Sprout.

Voor alle support

We stellen je graag voor aan ons team van de klantenservice; Lianne, Rosanne, Eileen en Gina. Ze helpen je graag verder met al jouw vragen rondom het bestellen van jouw kunstwerk. Daarnaast multitasken ze erop los: mails, chatberichtjes en telefoontjes. Ze beantwoorden het allemaal en helpen je graag op de manier die bij jou past. Dus heb je een vraag? Kom maar door.

  1. Art Heroes business

Liefs uit Haarlem

Werk aan de Muur is bedacht en gegroeid in het pittoreske Haarlem. In het Werk aan de Muur kantoor worden dagelijks alle mails, telefoontjes en chatberichtjes beantwoord. In onze online art studio ontvangen wij wekelijks klanten om alle materialen te laten zien. Wil je ook online alle materialen bekijken in onze online art studio?

Plan hier je bezoek

Marketing met een zachte g

Oké, er zit officieel maar één Brabander in het team, maar het bourgondische leven ontbreekt bij geen van ons. Team marketing is dagelijks bezig met het verzamelen en delen van de mooiste klantfoto's, inspiratie artikelen, nieuwsbrieven en leuke samenwerkingen. Zo hopen we je altijd te blijven verrassen. Heb je leuke ideeën voor een samenwerking, actie of een andere leuke insteek? Neem gerust contact met ons op!

Team beeld

Anouschka en Sabine houden zich in de breedste zin van het woord bezig met beeld. Zij zijn het aanspreek punt voor al onze beeldmakers en weten op alle mogelijke vragen van de beeldmakers een antwoord. Ook zijn zij verantwoordelijk voor alle bestellingen die binnenkomen en zorgen ervoor dat deze eerst worden gecontroleerd voordat deze naar de productie worden gestuurd. Niks voor niks noemen wij hen onze Art Heroes! Deze twee zijn helden met photoshop en zorgen ervoor dat alle beelden in perfecte staat geproduceerd worden.

Team Management

Jasper, Bas, Stephanie en Sander vormen Team Management en zorgen zij er met zijn vieren voor dat Werk aan de Muur soepel verloopt.

Tech it is

Termen als pdp, flushen en cache vliegen om je oren als je in hun buurt bent. Maar het zijn de bouwers die niet alleen continu bezig zijn om het shoppen bij Werk aan de Muur zo fijn mogelijk te maken, ze helpen creatieven met het eenvoudig aanmaken en beheren van een eigen shop. Hierdoor kunnen we je een uitgebreide collectie aanbieden, zodat er voor iedere smaak en budget iets passend te vinden is.

  1. 20210325 135614 9964 Bibi Veth crop

Sander | Chief Internet

  1. 20210325 145146 0059 Bibi Veth crop

Hilbert | Techniek

  1. 20211007 132652 C1 A9581 Bibi Veth

Michiel | Techniek

  1. 20220405 110559 9 C1 A5241 Bibi Vethv2

Alex | Techniek

Team Finance

Lisette houdt zich bezig met de administratie en de financiële kant van Werk aan de Muur. Niet alleen het inboeken van facturen, maar ze zorgt er ook voor dat alle creatieven iedere maand op tijd hun verdiensten binnen hebben. Bas houdt alle cijfers in de gaten en Erwin houdt ons allemaal scherp en zorgt ervoor dat we onze financiële doelen behalen.

  1. 20210325 113250 9620 Bibi Veth crop

Lisette, Administratie

  1. 20210325 113854 9648 Bibi Veth crop

Bas, Oprichter

Naast deze toppers laten we je graag kennis maken met Emo en Jonathan, twee van onze adviseurs. Emo kijkt van de zijlijn mee en denkt graag mee met nieuwe plannen en ideeën. Jonathan is onze hulplijn wat betreft techniek!

  1. Werkaandemuur

Join the team

Lijkt het je leuk om met het team van Werk aan de Muur elke dag mensen blij maken met een mooi Werk aan de Muur? Houd je van een creatieve werkomgeving?

Bekijk onze vacatures!

Zin in meer inspiratie?

Een kijkje achter de schermen

Ontdek de verhalen van onze beeldmakers

We ❤ binnenkijken uitgelicht

Kijk binnen bij de mooiste interieurs

Ontvang tips & tricks in je mailbox

Ontdek tips over kleur, ophangen en meer