Showroom Werk aan de Muur - kantoor behang

Meld je aan voor een virtueel bezoek in de showroom!

Twijfel je over wat het juiste materiaal is voor je? Ga je voor aluminium of Xpozer? En hoe ziet dit er dan in het echt uit? Of toch maar canvas? Met of zonder baklijst? Of staal... Maak dan een online afspraak en bezoek onze showroom digitaal! Onze stylisten laten alle materialen zien, vertellen de belangrijkste eigenschappen en geven je handige tips.

Overal te volgen

Gratis aanmelden

Praktische tips

Stel vragen via de chat

  1. Webinar Vierkant Carrousel 2

Wat kan je verwachten?

In ongeveer een half uur laten de Werk aan de Muur stylisten Fela, Annet, Lianne en Anouschka je uitgebreid de verschillende materialen zien in de Werk aan de Muur showroom. Per materiaal vertellen ze de eigenschappen en geven ze je handige tips. Ondertussen kan je vragen stellen in de chat en achteraf kan je live vragen stellen aan de stylisten. De virtuele bezoeken vinden op verschillende data plaats.

Je kunt je op deze pagina eenvoudig aanmelden voor de datum die jou uitkomt. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf aan melden, op het ingeschreven tijdstip achter je computer, tablet of telefoon te zitten en lekker te luisteren. Na het virtuele bezoek weet jij precies welke materialen er zijn, wat de verschillen zijn, hoe deze er uit zien en welke past bij jouw interieur. Zien we je snel?

Komt de woensdag niet uit, maar wil je het webinar wel graag volgen? Schrijf je in voor het webinar. Na het webinar ontvang je een link van de video zodat je het alsnog rustig kunt bekijken.

Zo werkt het in 4 stappen

Gebruik het formulier rechts om je aan te melden. We sturen je per e-mail herinneringen, zodat je het bezoek niet vergeet. Daarnaast wordt er in de e-mail uitgelegd hoe je het bezoek kunt bekijken. Het virtuele bezoek is online met meerdere mensen, maar wel anoniem. Wil je één op één contact, neem contact met ons op.

In vier stappen een virtueel bezoek in onze showroom

  1. Meld je aan voor één van de geplande data en je ontvangt een bevestigingsmail. Zet de datum in je agenda. We sturen je nog een herinneringsmail zodat je het niet vergeet.
  2. Een paar minuten voordat de afspraak begint, krijg je een mail en klik je op "ga naar het bezoek".
  3. Pak iets lekkers, ga lekker zitten en laat je inspireren en informeren over de materialen van Webinar. De stylisten vertellen je ongeveer in 30 minuten alles wat je moet weten weten over de materialen.
  4. Heb je nog vragen? Gedurende het bezoek kan je (anoniem) vragen stellen via de chat. Een van onze stylisten zit klaar om ze te beantwoorden.

Agenda & aanmelden

Veelgestelde vragen over een digitale afspraak in de showroom

Je kunt je eenvoudig aanmelden door je naam en e-mailadres in te vullen in het formulier hierboven. Binnen een paar minuten krijg je hiervan een bevestigingsmail met een unieke, persoonlijke link om het webinar te volgen. We sturen je hiervan ook nog herinnering vlak voor het begint. Heb je dit mailtje niet gekregen? Controleer dan je spambox. Niets in je spambox? Probeer het dan nog eens of laat het ons even weten dan kijken we mee.

Heb je al in je ongewenste mail gekeken of in je spambox? Wellicht heb je een typefout gemaakt bij het aanmelden. Probeer het nog eens of gebruik een ander e-mailadres.

Helaas kunnen wij dit niet voor je doen. Dit kan je gelukkig zelf wel eenvoudig doen! Klik in de bevestigingsmail op de tekst 'uitschrijven'. Je krijgt dat geen mailtjes meer over het showroom bezoek. Vervolgens kun je je op deze pagina weer eenvoudig opnieuw aanmelden voor een datum die je wel goed uitkomt.

Een computer, tablet of smartphone (Android/Apple) een e-mailadres en een goede werkende internetverbinding. Je dient je wel even aan te melden met het formulier hierboven. Per e-mail krijg je namelijk de link om het bezoek te bekijken.

De stylisten zien jou niet, alleen jouw naam in de chat. Deze naam bepaal je zelf. Dus je hoeft niet je echte naam op te geven als je dat niet prettig vindt.

Tijdens de rondleiding in de showroom kan je vragen stellen in de chat. Deze worden na afloop beantwoord door één van onze stylisten.

Zin in meer inspiratie?

Een kijkje achter de schermen

Ontdek de verhalen van onze beeldmakers

We ❤ binnenkijken uitgelicht

Kijk binnen bij de mooiste interieurs

Ontvang tips & tricks in je mailbox

Ontdek tips over kleur, ophangen en meer