Use the Art heroes App

Gebruik de app: een live preview van jouw werk aan de muur!

Bij Werk aan de Muur koop je uniek werk van meer dan 10.000 aangesloten beeldmakers. Van fotografie, schilderijen tot digital art. Het gekozen kunstwerk kan op verschillende materialen en formaten worden geprint.

Heb je een selectie gemaakt? Deze App helpt je om te zien of het werk past in je interieur. Maak een foto van je kamer met je iPhone, iPad of Android device. Hang het werk digitaal op en deel het resultaat via e-mail, Facebook en Twitter.

Download de app

Werk aan de Muur App in de App Store Werk aan de Muur in de Google Playstore

Hoe het werkt


Op Werk aan de Muur vind je bij elk werk een werkcode. Vul deze code in bij de App en het werk is klaar om virtueel op te hangen in de kamer.

Maak een foto van je kamer en hang het werk op de juiste plek. Pas de afmeting van het werk aan om te zien in welke maat het werk het beste tot zijn recht komt.

Tip: Zorg voor een object in beeld

Zorg bij het fotograferen van je kamer dat er ook een bank, tafel of tv in beeld is. Zo kun je de juiste inschatting maken van de maat die je wilt bestellen.

  1. App Werk aan de Muur

Deel je resultaat!


Deel het eindresultaat via e-mail met je partners of collega's. Deel het op Facebook of Twitter om de mening van je vrienden te vragen. Of sla het op om het resultaat later terug te zien.

Ook handig: Heb je een goede foto van je kamer, dan hang je een nieuw werk snel op zonder opnieuw een foto te hoeven maken.

Let op: De App helpt met je met het inschatten van hoe een werk in je kamer staat en bij het kiezen van de juiste maat. Het resultaat in de App is geen representatie van de kleuren van het werk. Dit heeft te maken met het feit dat de foto die je in de App maakt een donkerdere representatie is van je kamer. Het werk wordt er digitaal op geplaatst en zal altijd feller zijn dan in het eindresultaat van een print.

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks