Stylist Eva kiest voor een kunstwerk met funky twist bij Weer verliefd op je Huis van vtwonen

De nieuwste trends, mooimakers en meer inspiratie

Ontdek de wereld van wanddecoratie. De stylisten van Werk aan de Muur laten hun persoonlijke favorieten zien. Neem een exclusief kijkje in de mooiste interieurs van Nederland en daarbuiten en ontdek de laatste interieur tips. Benieuwd naar de kunstenaars? Bekijk onze blog en leer (nieuwe) beeldmakers kennen.

Interieurtips

Ontdek deze uitgelichte binnenkijkers

Velen gingen je voor. Laat je inspireren door deze kunstliefhebbers. Ze nemen ons mee in hun gehele interieur en vertellen hoe ze tot inspiratie zijn gekomen, hoe ze hun favoriete werk hebben gekozen en laten natuurlijk zien welk plekje hun werken hebben gekregen.

  1. 2277564 Klantfoto

Voor het kleinste kamertje

Misschien niet de ruimte waar je aan denkt als het gaat om wanddecoratie, maar wel de ruimte die je dagelijks meerdere malen bezoekt. Vaak een saaie, functionele ruimte waar op het gebied van styling redelijk weinig gebeurd. Maar het is juist een ruimte waar je zoveel leuke dingen mee kunt doen. Deze klant heeft gekozen voor een naadloos behang. Door een foto te kiezen met diepte, oogt de ruimte direct groter én is het in één klap perfect gestyled. Ontdek onze kamercollecties.

Het werk rechts vind je hier terug.

De favorieten van stylist Gina

"Deze werken passen zo goed als geheel bij deze klanten thuis. Door het contrast van een strakke moderne inrichting en een oude meester als eyecatcher aan de muur versterkt het elkaar op de beste manier! Een trend die je de laatste tijd veel ziet: ik ben fan!"

Vrouwelijke hoofdrol

Een print van een krachtige vrouw is er in veel verschillende vormen waardoor er voor elke sfeer iets passend is. Dit zijn vrouwenprints waar wij blij van worden.

Op de boerderij

Steeds meer boerderijen worden gerenoveerd en verbouwd tot comfortabele woningen. Sommigen behouden de traditionele, landelijke look van de boerderij, anderen gaan voor een strakke en moderne renovatie. Een print uit onze koeien collectie passen in beide make-overs. Combineer de print met moderne meubels en je krijgt een leuk contrast. En wanneer je de landelijke, traditionele look toepast, versterkt het koeienbehang nog meer het karakter van de woning. Kijk drie keer mee bij deze boerderij bewoners. Bekijk hier de koeien van Inge Janssen.

  1. 2292689 Klantfoto
  1. Blue House Farm 50540680 115661669504123 4125319115559107012 N
  1. Img 2419 480

De favoriet van stylist Eileen

"Dit kunstwerk is een absolute blikvanger. Het is mysterieus, stoer, vrouwelijk en modern tegelijkertijd. De prachtige dieptewerking van het materiaal acrylglas geeft een waar gallery effect."

Het werk vind je hier terug.

De magie van bloemen

Zin om je interieur wat op te fleuren? Een print van bloemen werkt goed in ieder interieur. Het past mooi in een witte, natuurlijke woonstijl voor wat meer contrast. Echter in een donker, modern interieur zorgt een stilleven met bloemen ook voor een mooi balans. Combineer het met bloesemtakken, warm hout en zachte pastels voor een lentesfeer. Of ga voor kleurrijke woonaccessoires om je interieur om te toveren tot één groot kunstwerk.

Tips van de stylisten

Stylist Rosanne: "Een schilderij op een donkere achtergrond maakt het lekker ruimtelijk en laat zowel de muur als het schilderij goed spreken."

Stylist Eileen: "Deze Schotse Hooglander is groot geprint en opvallend, maar het maakt de ruimte niet kleiner en onrustig. De binnenkijker laat goed zien dat een groot formaat fotoprint voor rust en sfeer kan zorgen."

Durf te kiezen voor groot

Heb je een hoge of grote lege muur? Durf te kiezen voor een groot of zelfs een wandvullende print! Hiermee kun je een statement maken en dat geeft een wow-effect als de ruimte binnenkomt.

  1. Sierlijst

Uitgelicht door stylist Gina:

"De afwerking met gouden baklijst maakt het alsof dit canvas rechtstreeks uit het museum is meegenomen!"

Het werk vind je hier terug.

De favorieten van stylist Rosanne

"Door te kijken naar het karakter van je huis kun je dit goed combineren met jouw blikvanger aan de muur. Deze klanten hebben dat gedaan, met deze stoere loft in New York en dit authentieke Hollandse huis."

Wil je nog meer genieten van binnenkijkers? Bekijk alle binnenkijkers hier. Of volg ons op Instagram @werkaandemuur.

Gezien bij Weer Verliefd op je Huis

Geniet van de make-overs van vtwonen weer verliefd op je huis en laat je inspireren door de ontwerpen en keuzes van de vtwonen stylisten Frans, Fietje, Liza, Eva en Marianne.

Ontdek onze blog voor meer inspiratie en tips

Kan je geen genoeg krijgen van interviews, binnenkijkers en andere mooie inspiratie? Wij ook niet! Daarom hebben we alles op het gebied van wanddecoratie verzameld op onze blog.

Schrijf je in voor onze tips!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Meld je aan en ontvang inspiratie en handige tips direct in je mailbox.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks