Cyber Monday sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 18 uur geldig!

Vtwonen interieurtalent E08 Finale Header 1250x645px

Interieurtalent gezocht met vtwonen: de finale!

Het moment van de waarheid is aangebroken, de finale van ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’. De twee kandidaten die doorgingen naar de finale zijn Isabelle en Kim. Een van hen zal worden bekroont tot ‘Grootste interieurtalent van Nederland en België’. In de afgelopen afleveringen hebben de kandidaten vele moodboards, make-overs en gedurfde combinaties later zien. En nu zijn Isabelle en Kim nog maar één stap verwijderd van hun interieurdroom. En het beloofd een spannende finale te worden! We houden de winnaar voor nu nog even geheim.

  1. 7665rar8wjic large

Kim

  1. Qqj5eqa8zxhx large

Isabelle

In de halve finale hebben Isabelle en Kim al laten zien dat ze een sterk duo zijn. Dankzij deze geslaagde samenwerking staan ze aankomende aflevering samen in de finale, maar dit keer staan ze echter lijnrecht tegenover elkaar. Dat zorgt voor gezonde spanning. Maar aan sfeer niets te kort! De kerstboom en woonitems staan klaar voor een feestelijke aankleding.

  1. Ns45gz480bbt large
  1. R7k5cbr8177n large

Signature stijl

Naast de feestelijke verrassingsopdracht, zullen de finalisten ook een grote finale-opdracht vervullen. Hiervoor moesten Isabelle en Kim een ontwerp voorbereiden dat hun eigen handtekening draagt. Isabelle dompelt een eetkamer onder in haar kenmerkende serene sferen. Ze kiest voor warme kleuren en een mix van natuurlijke elementen. Kims stijl typeert zich door een combinatie van chic en modern, met de glamorous twist die we van haar gewend zijn. In de finale gaat het om het neerzetten van een signature stijl met een verrassende wending, een nieuwe touch of een frisse invalshoek. Welke finalist weet de jury het meest te verbluffen?

De werken van Kim

De werken van Isabelle

Ja, ik wil ook advies voor mijn muren op te fleuren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken met welke kunstwerken we jouw muur kunnen opfleuren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws.

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails