Kleinmaarfijn37 75021334 446250439601812 7899830158656874163 n

5 kerst ideeën voor aan de muur

Laat je inspireren door 5 verschillende interieur tips deze feestdagen. Onze stylisten zijn gespecialiseerd in kunst en wanddecoratie, en delen graag hun kennis. De kerst wanddecoratie ideeën zijn erg divers en dus geschikt voor elke stijl. Modern, klassiek of lekker kleurrijk. Er is voor iedere stijl wel iets te vinden. Wat ga jij ophangen deze kerst?

  1. schilderij van winters landschap met bruine en blauwe tinten

1. Modern en licht interieur

Belangrijk voor jouw kerst interieur, is het kiezen van een kleurenthema. Zo maak je een prachtig geheel in de kamer, en maak je het kiezen uit alle kunstwerken een stuk makkelijker voor jezelf. Onze stylisten zijn helemaal weg van een moderne en lichte ruimtes tijdens de feestdagen dit jaar. Kies voor zachte pastelkleuren om de donkere avonden weer stukje lichter te maken. Denk aan witte schilderijen van landschappen vol sneeuw, of fotografie van besneeuwde bossen. Of een prachtig schilderij van feestlichtjes in een oud stadscentrum.

Ontdek kunst vol sneeuw

  1. Kerst
    van Angela R.

2. Klassiek, zoals de rood & groene kerstboom

Houd jij van een kleurrijk of eclectisch interieur? Dan is deze kersttrend echt iets voor jou. De donkerrood met dennenboom groen is een klassieke kerst kleuren combinatie. Laat dit terug komen in jouw huis met rode en groene wanddecoratie. Denk aan fotografie van kerstbomen met glanzende rode kerstballen. Of fotokunst van heerlijke kerstkoekjes met rood groene versieringen. Bonus tip van onze stylisten: combineer het met een gouden touch in je woonaccessoires voor die extra sparkle.

Ontdek de kerst collectie

3. Hotel of modern chic kerst: blauw en goud

Ga voor de extra luxe en hotel of modern chic uitstraling deze kerst. Zo maak je pas echt indruk bij je gasten tijdens de feestdagen. Voor deze kersttrend combineer je donkerblauw met goud, zilver en wit of beige. Haal de koele look in huis, geïnspireerd door de prachtige ijssculpturen van de natuur tijdens de koude wintermaanden. En geef het die extra sparkle met goud of zilver.

Ontdek een gouden kerst

4. Abstract kerst interieur

Houd jij van een subtiele hint naar de feestdagen in je interieur? Kies dan voor abstracte kunstwerken vol met jouw favoriete kerstkleuren. Kies voor abstracte schilderijen van de sneeuw, voor een koele winter look. Of kies voor een kleurrijk abstract schilderij van groen, rood en goud. De kleuren van de klassieke kerstboom. Vier je het liever chic met glitters? Kies dan voor abstract schilderij vol met glitters en een strakke uitstraling.

Ontdek abstracte feestdagen

5. Leuke kerst illustraties en grappige quotes

Graag je gasten aan het lachen maken deze feestdagen? Kies dan voor gezellige kerst illustraties en humoristische quotes. Een echte leuke eye-catcher voor aan de muur, daarmee maak je jouw kerstversiering onvergetelijk. Heb je moeite met het kiezen van het juiste kunstwerk voor de kerst thuis? Laat onze stylisten je vrijblijvend advies geven in de online art studio.

Bekijk de online art studio

Interieurtips

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails