Wanddecoratie tips met de kleur Viva Magenta

De Pantone kleur van dit jaar is Viva Magenta. Een diepe, genuanceerde rode toon die een perfecte balans tussen warmte en koelte presenteert. Het is een kleur die energie uitstraalt en een levendige sfeer creëert. Viva Magenta is een kleur die zich leent voor echte statement muren. Of als accentkleur, dit geeft een diepe en kleurrijke boost aan je interieur. Laat je inspireren door deze opvallende kleur.

De kleur van kracht en expressie

Een kleur die kracht en empowerment uitstraalt. Het is een verzadigde kleur rood, wat meer neigt naar diep fuchsia. Het is een expressieve kleur die een echte statement maakt. Deze gedurfde kleur is perfect om mee te experimenteren in verschillende hoeken, woonstijlen of als echte blikvanger in de woonkamer.

Viva Magenta combineren in een retro-interieur

Deze diepe kleur kan perfect gecombineerd worden met cognac bruin en andere warme kleuren die te vinden zijn in een retro-interieur. De balans in warmte en koelte van Viva Magenta zorgt voor een harmonisch geheel, en een authentieke uitstraling in een vintage woonstijl. Zo mix je een verzadigde moderne kleur met oude retro accenten.

Viva Magenta kleur in een Art deco interieur

De Pantone kleur van 2023 kan ook perfect in een Art decointerieur. Hier draait het om versiering, elegantie en diepe kleuren. Viva Magenta is ook een zeer diepe en expressieve kleur. Het is dan ook goed te combineren met de Art deco statement kleuren zoals pauwblauw, okergeel en donkergroen. Daarnaast staat het ook erg luxe naast gouden of zilveren accenten.

Viva Magenta kleur in een modern interieur

Viva Magenta is ook perfect voor een modern interieur. Bij een moderne woonstijl denken we aan strakke details, zwart-witte combinaties en neutrale kleuren. Zo’n interieur doet het perfect met een statement kleur zoals deze diepe verzadigde Viva Magenta kleur. Zo geef je de donkere of neutrale strakke elementen een unieke twist, met een luxe touch.

De luxe van Viva Magenta in een hotel chic woonstijl

Een diepe roodkleurige fuchsia straalt luxe uit. Het is ook goed te combineren met een hotel chic of luxe design woonstijl. Viva Magenta komt perfect tot haar recht met organische design meubels en nette afgewerkte accenten. Ook is deze rijkelijke kleur perfect te combineren met de hotel chic kleuren zoals goud, zwart en wit.

Interieurtips

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks