2023 Werkaande Muur Jumbotron collections Marine blauw 1240x450px

Kleurtrend: Marineblauw aan de muur

De trendkleur marineblauw kenmerkt zich door het blauwe kleurenpalet. We duiken in de ontelbare kleurtinten van de zee, meren en rivieren. Natuurlijke tinten waarmee je de uitgestrektheid van de wereld een beetje naar binnen haalt. Je huis wordt een oase van rust als je de kleuren van de marinetrend met elkaar in de mix gooit. Laat je inspireren door de collectie samengesteld voor onze stylisten. Wat ga jij ophangen?

  1. Kleuren vertical

Turquoise touch

In het kleurenpalet zit ook turquoise. Een blauw-groene kleur die je doet denken aan de Atlantische oceaan, heldere meren en de uitgestrektheid van de horizon. Een opvallende kleur die als hoofdkleur of als accentkleur gebruikt wordt. De kleur is iets warmer dan de marineblauwe kleur, maar juist in combinatie versterken ze elkaar.

Combineer marineblauw met jouw interieur

Deze kleurtrend heeft een palet van koele tinten, maar als je het goed combineert zorgt het juist voor diepte en warmte in de woonkamer. Voor een rustige sfeer combineer je het met wit en beige. Maar wil je een moderne look? Dan is de combinatie met zwart en grijs mooi om een stijlvolle woonkamer te creëren. Maar ook met okergeel en diepgroen kan je de marineblauw trend goed combineren. Dit zorgt juist voor een wat levendigere en speelse sfeer.

In verschillende kunststijlen

De beeldmakers van Werk aan de Muur hebben zich in de afgelopen jaren veel laten inspireren door kleur blauw en hebben inspirerende en mooie kunstwerken gemaakt. Dit zie je terug in de uitgebreide collectie waarin je verschillende soort kunststijlen tegenkomt. Of je nou meer houdt van fotografie, schilderijen of digital art, je vindt het allemaal terug in de uitgebreide collectie. Ga voor een abstract werk of juist minimalisme voor aan je muur. Voor iedere woonstijl is er wel een kunstwerk te vinden.

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks