De kunsttrends van 2023 voor jouw woonstijl

Houd jij van een stijlvol interieur en up-to-date blijven over de laatste trends in de woonwereld? Onze stylisten hebben de 3 belangrijkste kunsttrends voor je op een rij gezet. Voel je weer helemaal thuis, omringd met prachtige muren die volhangen met de kunsttrends voor het nieuwe jaar. Denk aan minimalistisch met organische vormen, bold art deco of de opkomende nieuwe stijl vol duurzaamheid met een vintage en urban look.

Kunsttrend 2023: Duurzaam en Urban

De eerste 2023 trend volgens onze stylisten is Duurzaam en Urban. Denk hierbij aan de vintage woonstijl met urban kunstwerken. Met de focus op duurzaamheid. Duurzame meubels en woonaccessoires met natuurlijke of gerecyclede materialen. Er is voor steeds meer een noodzaak om goed voor onze aarde te zorgen. Binnen de woonwereld is daarom een vintage en natuurlijke stijl erg on-trend. Kleuren die passen bij deze trend zijn ook natuurlijk: aardetinten zoals bruin, groen, beige en terra.

Bekijk de vintage woonstijl Bekijk de urban woonstijl

Duurzame wanddecoratie

Ontdek ons materiaal Art Frame als duurzaam alternatief voor wanddecoratie. Met Art Frame kan je het aluminium frame hergebruiken als je van stijl wilt wisselen in je interieur! Kies voor een nieuw kunstwerk op doek, en zet het in hetzelfde aluminium frame. Zo wissel je eenvoudig van stijl.

Ontdek Art Frame

Kunsttrend 2023: Bold en Art Deco

Bij de art deco stijl zien we veel klassieke elementen en kleurrijke kunstwerken. Denk aan kleuren zoals paars, goud, diep groen en donkerblauw. Gecombineerd met geometrische vormen, vrouwelijke kleurrijke portretten en wilde prints. Deze stijl heeft ook mooie invloeden uit Afrika, Zuid-Amerika en Azië.

Bekijk de art deco collectie Bekijk de geometrie collectie

Kunsttrend 2023: Beige & organisch

Het minimalisme, met een knipoog naar duurzaamheid, is een belangrijke nieuwe trend van 2023. Werk ton sur ton met lichte natuurlijke kleuren zoals off-white en beige. Gecombineerd met organische vormen en lijnen, creëer je een prachtig harmonisch geheel. Deze trend zorgt voor kalmte en rust in huis.

Bekijk de beige-collectie Bekijk de moderne vormen- & lijnencollectie

Interieurtips

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails