Night Vibes Trendcollectie

Najaarstrend: Night Vibes

De najaars-trendcollectie van 2022: Night Vibes. We duiken in de wereld van de sterren en planeten. Kenmerkend zijn de mysterieuze kleuren zoals diep paars en nachtblauw, gecombineerd met een vleugje neon. Deze kleurtonen vormen de basis voor een warme uitstraling van je interieur die jaar. Laat je inspireren door de collectie samengesteld voor onze stylisten. Wat ga jij ophangen?

Bekijk hier de Night Vibes trendcollectie

Night Vibes kleurenpallet

De nacht is donker, maar heeft ook een mysterieus kleurenpalet. Denk aan verschillende tinten paars, diep donkerblauw en warm rood. Stuk voor stuk donkere tonen die perfect combineren met krachtige contrasten. Zo creëer je een mystieke sfeer en is de kunst een echte eye-catcher in het interieur.

Handige tip: door de kleuren van het Night Vibes Palette in meerdere hoekjes terug te laten komen, creeër je verbinding in de kamer. Dit kan bijvoorbeeld met objecten als een vaas, salontafel of kaars. Maar je kan natuurlijk ook kiezen voor andere wanddecoratie uit de trend Night Vibes.

Neon lights

Niet alleen de donkere kleuren zijn aanwezig in Night Vibes, ook de felle neon tinten vind je er in terug. De felle kleuren staan symbool voor het felle maanlicht en de prachtige fonkelende sterren van de nacht. Neon zorgt voor een krachtige statement, waar je niet omheen kunt in je huis.

  1. Kleuren Night Vibes

Shop the look

Onze stylisten hebben op basis van alle kleuren uit de verschillende kleurenpaletten de mooiste kunstwerken voor je verzameld binnen deze collectie. Kies je favoriete werk en bepaal zelf het formaat en materiaal, zodat het perfect past bij jouw interieur.

Bekijk hier de Night Vibes collectie

Interieurtips

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails