Kom alle materialen bekijken in onze showroom in Haarlem

Maak een afspraak en we helpen je met het maken van de juiste keuze van het materiaal


Twijfel je over wat het juiste materiaal is voor je? Ga ik voor aluminium of Xpozer? En hoe ziet dit er dan in het echt uit? Of toch maar canvas? Met of zonder baklijst? Of staal... Maak een afspraak en bezoek onze showroom in Haarlem. Bekijk alle materialen en we denken graag met je mee!

In de showroom hangt een selectie van ons werk, omdat we voor iedere bestelling iets op maat maken. Daarentegen hebben we in de showroom wel alle verschillende soorten materialen hangen! We laten graag de verschillen zien en denken mee welk materiaal het beste bij jouw stijl én budget past.


Openingstijden:

De showroom is geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00. Maak een afspraak om bij ons langs te komen.

Plan nu online een afspraak!

Flinders winkel & studio in Zaandam Wil je de materialen staal, print op doek en canvas in het weekend bekijken? In de showroom van Flinders in Zaamdam hangen diverse voorbeelden. Lees meer..

Je vindt de showoom in bedrijfsverzamelgebouw De BakkeRij. Stel je navigatie in op de Minckelersweg. Parkeer aan het einde van de Minckelersweg en loop over de brug naar De BakkeRij.

De showroom is goed bereikbaar met de auto en parkeren is gratis.


Als je er dan toch bent.. Dit vind je nog meer in de BakkeRij

Arp Design: Specialist in (ovale) tafels

Dutch design furniture. Tafels van zeer hoge kwaliteit, in Nederland geproduceerd. Arp Design ontwerpt en fabriceert ovale tafels met prachtige onderstellen. Ook kan je bij Arp terecht voor ronde tafels. De hele BakkeRij is showroom van Arp. Je vindt de tafels bij haar eigen kantoor, in het Figee Café en in de Werk aan de Muur showroom.
Meer over Arp Design

Koffie & lunch in het Figee Café

Koffie, ontbijt & lunch. Figee Café is een ontbijt-lunch-koffiebar in het bedrijfsverzamelgebouw 'De Bakke-Rij' op het Figee terrein. Goede espressokoffie en heerlijke broodjes.
Het café is op werkdagen geopend tot 3 uur.
De kaart vind je op Facebook


Heb je op deze pagina gevonden waar je naar op zoek was?

Ja