Vttv wvojh S15 PT1 Baarn Header 1250x645px

Weer verliefd op je huis make-over in Baarn

Na klein in de Jordaan te hebben gewoond verhuizen Anneloes en Koen 2,5 jaar geleden naar deze riante jaren '30 woning in het rustige Baarn. Ze vielen direct op de ruimte, het karakter en de moderne uitbouw. Maar dan moeten ze het indelen en ontstaan er alleen maar discussies. Anneloes en Koen willen er beide iets spectaculairs van maken, maar waar Anneloes totaal geen feeling heeft voor styling is voor Koen de juiste kleuren uitzoeken een uitdaging, want hij is kleurenblind. Stylist Fietje schiet te hulp en gaat aan de slag!

  1. Ander materiaal, of afmeting?

    Maak het werk zelf helemaal op maat!

  1. PT 2 Baarn NA HR 014

Licht, romantisch en klassiek

Anneloes omschrijft haar woonstijl als romantisch klassiek. Ze houdt van warme, lichte kleuren en gezelligheid met een vintage touch. Lichte en natuurlijke materialen in combinatie met planten. Kun jij je hier ook helemaal in vinden? Dan is de woonstijl romantisch echt iets voor jou! Hierin vind je kunstwerken die het perfect passen bij de nostalgische en sierlijke vormen uit het interieur. Gebruik zandkleuren, grijstinten en andere neutrale kleuren als basis en combineer dit met pastelkleuren als mintgroen, lichtroze, lila of pastelblauw. Maak het af met een vleugje goud en je romantisch interieur is een feit.

Ontdek de woonstijl romantisch

  1. PT 2 Baarn NA HR 001
  1. PT 2 Baarn NA HR 006
  1. PT 2 Baarn NA HR 007
  1. PT 2 Baarn NA HR 040

Hotel chique

Koen gaat voor hotel chique met donkere maar wel rustige kleuren. Stoere meubels met hoekige vormen spreken hem aan. De trendcollectie die daar bij aansluit is Grandeur Chique. In de collectie vind je werken met een chique tintje waarmee je het hotel gevoel in jouw interieur toepast.

Bekijk de trendcollectie Grandeur Chique

  1. PT 2 Baarn NA HR 021
  1. PT 2 Baarn NA HR 027
  1. PT 2 Baarn NA HR 024
  1. Prime Time Baarn

Abstract op canvas

Bij het abstracte kunstwerk van Carla van Iersel gaat Fietje voor het materiaal canvas met een naturel kleur baklijst. De roze tinten uit het werk matchen perfect bij Anneloes en door het abstracte werk op canvas te printen krijgt het een klassieke look. De baklijst geeft het werk hoekige vormen, die weer perfect passen bij Koen. Benieuwd naar ons hoogwaardige canvas?

Ontdek het materiaal canvas

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks