Vttv wvojh S15 E12 Tilburg Header 1250x645px

Weer verliefd op je huis make-over in Tilburg

De Brabantse broer en zus, Thijs en Roos, gaan samenwonen in een appartement in Tilburg. Hij werkt inmiddels een aantal jaar en deelt nog steeds een Amsterdams appartement met anderen. Roos is net afgestudeerd en is haar studentenhuis ook ontgroeit. Het gehele gezin in groots fan van het programma en weten daarom als geen ander dat ze samen niet uit gaan komen. Ze hebben doormiddel van een uitgebreide brief extra hun best gedaan om Kees maar vooral stylist Fietje, hun favoriet, te bereiken. Thijs wil namelijk een minimalistisch kille kantoorsetting en Roos wil juist kleur, gezelligheid en veel planten om haar heen. Ze hebben geen idee hoe ze ooit samen kunnen wonen in een huis die een sfeer uitstraalt waar ze beiden blij van worden. Fietje gaat aan de slag!

  1. PT 6 Tilburg NA 019
  1. Weer verliefd Tilburg
  1. PT 6 Tilburg NA 037
  1. PT 6 Tilburg NA 026

De design kantoorlook van Thijs

Thijs houdt van strak, minimalistisch, design, opgeruimd en wil een zero-tollerance beleid als het gaat om prulletjes. Eigelijk voelt hij zich het meest thuis in een kantoorsetting. Kantoormeubels en een betonlook kunnen dan niet ontbreken. Fietje pakt elementen uit zijn woonstijl, zoals de betonvloer look, die Thijs en Roos eigenlijk beide mooi vinden. Ook in de strakke lijnen van het wandmeubel en de tegels in de keuken passen bij de design woonstijl van Thijs.

Ontdek de design woonstijl

  1. PT 6 Tilburg NA 030

De jungle van Roos

Roos beschrijft haar woonstijl als Urban Jungle met veel groen, in zowel de kleur groen als in planten-groen. Daarnaast vind ze groen in de combinatie met zwart en licht hout een mooie match. Fietje plaatst een aantal planten van Roos terug in het nieuwe interieur en plaatst ook een aantal nieuwe, grotere exemplaren terug. Roos wil ook graag meer gezelligheid en warmte terug zien in het interieur en dat doet Fietje door het neerzetten van verschillende accessoires. Ook maakt ze een barretje onder de lege ruimte onder de trap, voor nog meer gezelligheid tijdens borrels met vrienden.

Ontdek de Urban Jungle collectie

  1. PT 6 Tilburg NA 016

Urban Friends maar dan in Tilburg

Het thema van de make-over is 'Urban Friends maar dan in Tilburg'. Dit is een knipoog naar de tv-serie Friends en naar het borrelen met vrienden wat ze beide graag doen. En Urban naar de stad Tilburg. Het stedelijke trekt Fietje door in de kunst aan de muur. Ze is gegaan voor kunstwerken uit de steden collectie waar Thijs en Roos iets mee hebben. Zo heeft Fietje bijvoorbeeld gekozen voor een werk uit Chicago, een plek waar Roos heeft gestudeerd. De favoriete vakantiebestemming van de hele familie komt ook aan de muur en om deze passend te krijgen in de make-over heeft Fietje gekozen om deze in zwart-wit te laten produceren.

Ontdek de steden collectie

Tip van Fietje: "Soms past een zwart-wit werk net even beter in het interieur. Wist je dat je bij Werk aan de Muur alle werken ook kosteloos in het zwart-wit kunt bestellen? Je kunt dit aangeven tijdens het bestellen of eerst een mailtje sturen zodat de stylisten jou een voorbeeld kunnen sturen. Super handig!"

  1. PT 6 Tilburg NA 044
  1. Weer verliefd op je huis tilburg
  1. PT 6 Tilburg NA 035

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws.

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails