Vttv wvojh S15 E02 Geldermalsen Header 1250x645px

Weer verliefd op je huis make-over in Geldermalsen

De ondernemende Marscha en Juliën vinden na 6 verschillende huizen 3 jaar geleden deze vrijstaande kluswoning met enorme tuin en denken direct: hier willen we blijven! Met behulp van klussers verbouwen ze in 7 weken tijd het huis van boven naar beneden. Maar nu wonen ze er en voelt het niet als een thuis. Alles in het interieur is een compromis en niet echt de smaak van Marscha of Juliën. Juliën voelt zich het meeste thuis in een sigarenclub/herenhuis met veel boeken en een leren bank, terwijl Marscha zich pas kan ontspannen in een licht, rustig interieur met hier en daar eyecatchers in enorme accessoires en behang. Ontdek hoe stylist Frans de stijlen van Marscha en Juliën tot een geheel brengt.

  1. Small Afl 2 Geldermalsen 036

Wabi-Sabi in de Betuwe

Marscha houdt van licht, maar sfeervol met een industriele twist. Grote decoratie zoals vazen met grote kunstbloemen, een grove stoffen bank met een zacht kleed, kleur maar niet te overheersend. Deze elementen passen goed bij de Japanse woonstijl Wabi Sabi: de schoonheid van de imperfectie. Het combineren van verschillende materialen, structuren en contrasten zijn kenmerken van de Wabi Sabi woonstijl.

Ontdek de Wabi-Sabi collectie

  1. Afl 2 Geldermalsen 035
  1. Afl 2 Geldermalsen wadm 012
  1. Afl 2 Geldermalsen 041
  1. Afl 2 Geldermalsen wadm 006

Zachte collages met pit

Juliën voelt zich daarentegen het meeste thuis in de sfeer van herenhuizen met hoge plafonds en karakteristieke elementen. Als het aan hem ligt staat er straks een cognac bruin ledere chesterfield te pronken in de woonkamer en komen er veel zwarte elementen terug in het interieur. Stylist Frans heeft deze twee werelden aan de wand samengebracht met de collages van Nora Bland. Haar werken kenmerken zich door zachte verftoetsen in combinatie met karakteristieke zwart-wit fotografie.

Ontdek de collage collectie

  1. Geldermalsen Make-over Frans
  1. Geldermalsen make-over Frans
  1. Afl 2 Geldermalsen wadm 011

Tip van stylist Frans: Ga voor werken in dezelfde stijl of van dezelfde beeldmaker. In mijn geval ben ik voor de beeldmaker Nora Bland gegaan, dit blend namelijk perfect met de Wabi-Sabi woonstijl.

  1. Afl 2 Geldermalsen wadm 013

Kleine kijkmomentjes in de eethoek

Frans maakt een statement in de eethoek met een artwall met werken uit de Japandi collectie. Het gehele interieur ademt sereniteit en rust uit en daarom kan je juist uitpakken met een wand vol met meerdere werken of zoals Frans het noemt "kleine kijkmomentjes". Hij kiest voor een hedendaagse mix van werken en formaten en gaat voor het materiaal canvas. Dit klassieke materiaal doet het goed in het interieur en is een mooie match met de prints.

Creëer je eigen artwall

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws.
  1. Small New Nordic

Eijerkamp stijlstudio passend bij deze make-over

De stijlstudio New Nordic van Eijerkamp is geïnspireerd op de Scandinavische meren en de Zweedse midcentury designklassiekers. In deze moderne variant is de Scandinavische stijl in een nieuw jasje gestoken van donker hout en aaibare teddystoffen, maar het beste uit het noorden in een minimalistische stijl blijft de kern. Maak je New Nordic interieur af met passende kunst.

Bekijk de stijlstudio New Nordic

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Gebruik de app

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails