Vttv wvojh S15 E12 Kampen Header 1250x645px

Weer verliefd op je huis make-over in Kampen

Deze week kijken we mee bij het flamboyante koppel Ferry en Hendrik. Ze wonen sinds 6 jaar samen in Kampen, met Beagle Doris. Alleen over de kroonluchters zijn ze het eens, maar voor de rest lopen de smaken te ver uiteen. Ferry wil zich wanen in een Hollywood chique interieur met veel bloemen en blingbling. Terwijl Hendrik het liever omtovert tot een stoer en donker geheel met hier en daar een kleurrijke uitspatting. Bekijk hoe Liza de stijlen samenbrengt!

  1. WVOJH Afl 12 Kampen 001
  1. WVOJH Afl 12 Kampen 042
  1. WVOJH Afl 12 Kampen 034
  1. WVOJH Afl 12 Kampen 003

Abstracte portretten

De stijl van Carla van Iersel is een geweldige mix van fotografie en schilderkunst. Haar stijl is verrassend en durft verschillende elementen met elkaar te combineren. Daarom passen haar werken zo goed bij Ferry en Hendrik. Beide smaken en stijlen komen samen in één kunstwerk.

Bekijk meer werken van Carla

  1. WVOJH Afl 12 Kampen 037 small small

Abstract thema

Liza laat heel goed zien dat diverse kunst een mooi geheel met elkaar wordt door hetzelfde thema toe te passen. Zo kiest ze ook voor abstracte kunst als accessoire op het plankje. De hysterische lijnen vallen op, maar door het subtiele kleurgebruik houd je de rust.

Bekijk de abstracte kunst collectie

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws.

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails