Lente modal 1

Haal de lente in huis

Lente modal 1

Haal de lente in huis

De lente is aangebroken en het is tijd om het winterinterieur te verwisselen voor het kleurige lentedecor. Kenmerkend voor de lente zijn de heldere kleuren zoals geel, groen en oranjerood. De kleurtonen vormen de basis voor een warme en verfrissende uitstraling van het interieur. Met welk werk aan de muur haal jij de lente naar binnen?

Kleur de wand

Haal jij graag kleurige en stijlvolle bloemen in huis? Dan zijn de kunstwerken uit de Spring Elegance collectie iets voor jou. De Spring Elegance collectie biedt voor ieder interieur een passende foto of schilderij. Neem bijvoorbeeld een kleurige landschapsfoto op canvas of ga voor abstracte bloemenkunst in een Art Frame. Waar je ook voor gaat, met de Spring Elegance collectie kleur jij de wand.

Een werelds karakter

Met de Colourful Camel collectie breng jij niet alleen de lente in huis, maar ook het wereldse karakter. Colourful Camel is een combinatie van de zandkleurige tinten, karakteriserende portretten en sferen van verre reizen. Hang de wereld aan de muur met zandkleurige architectuur op canvas of geef je kamer meer leven met de kunst van woestijn fotografie op glas.

Flower Power

In de Retro Bloemencollectie staat de ‘flower power’ centraal. In deze collectie lichten we de schoonheid van bloemen door de jaren heen uit. Omarm de kunst van bloemen aan de hand van een authentiek schilderij, een digital art of de tijdloze kunst van het stilleven. De kunstwerken uit deze collectie passen perfect bij de retro en landelijke woonstijlen. Ontdek de werken die de levendige kleuren en patronen van de retro stijl combineren met de zachte, delicate schoonheid van bloemen.

Ontdek de laatste trends

Nieuw landelijk

Natuurlijke details

World of Wonders

Beeld met karakter

Colourful Camel

Wereldse invloeden

Bekijk alle trends

Ontdek meer collecties