zimmer indisch sommer kollektion herbst

3 interieur tips voor herfst aan de muur

De koude maanden komen er aan, dus het is tijd om van jouw huis weer een echt thuis te maken. Zet de kaarsjes aan, plaids op de bank en natuurlijk kunst aan de muur voor het nieuwe seizoen! De herfst is begonnen, dus we willen graag het huis weer knus maken. Daarom geven we je een aantal interieur tips voor de knusse herfst. Denk aan gouden, warm gele, oranje kleuren en prachtige natuurfotografie. Zo kan jij weer volop aan de slag met een sfeervolle muur.

Tip 1: Een warm kleurenpalet aan de muur

Als wij aan de herfst denken, denken we aan de goudkleurige bladeren. De bossen die oranje, okergeel en bruine kleuren laten zien. Maar ook een rode kleur met witte stippen van een paddestoel. Herfst staat voor kleur! Daarom is het ook belangrijk om het juiste kleurenpalet te kiezen voor jouw herfst interieur. Denk aan canvas schilderijen met een koperkleurig portretschilderij, of een stilleven schilderij op HD metal met kalme aardetinten.

Ontdek onze Indian Summer collectie

  1. Open haard
    van Judith Cool

Tip 2: Zorg voor meer licht in huis

De dagen zijn kort, de donkere nachten zijn lang. Daarom is het belangrijk om je interieur niet te donker te maken. Denk aan mooie lange kaarsen in een kandelaar, of een geurkaars op de salontafel. Of kies voor een prachtige foto aan de muur van een open haard op acrylglas of HD metal. Dankzij de hoge kwaliteit van het materiaal lijkt het haardvuur net echt. En kan je genieten van een eeuwig durend vuurtje.

Wissel van seizoen met art frame

Vind je het een beetje duur worden om elk seizoen weer nieuwe wanddecoratie te kopen? Wij hebben een duurzame en betaalbare oplossing voor de seizoensveranderingen thuis. Haal voortaan je favoriete schilderijen, foto's en andere kunstwerken op art frame! Dit is een textieldoek die gespannen is aan een aluminium frame. Dit doek kan je elk seizoen, of wanneer je maar wilt, eenvoudig wisselen. Is het tijd voor een andere stijl of seizoen? Dan hoef je alleen nog maar een los doek te bestellen om het andere doek te vervangen.

  1. Gouden bomen in de mist
    van Rob Visser

Tip 3: Hang de natuur aan de muur

Voor een echt herfst interieur, kan je ook kiezen voor prachtig fotobehang van goudkleurige herfstbossen. Of prachtige oranje kleurige natuurgebieden. Zo breng je het seizoen in huis, maar ook de rust van de indrukwekkende bossen. Kies voor naadloos behang als je een herfst foto wilt ophangen bij de keuken. Dit behang kan namelijk tegen temperatuurwisselingen en kan je gewoon afnemen met een vochtig doekje. Of kies voor behang in banen als je je hal wilt opvrolijken.

Ontdek onze herfstbos collectie

Interieurtips