Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 4 dagen en 7 uur geldig!

Wvojh Header Houten S11

Weer verliefd op je huis make-over in Houten

Deze week kijken we mee met de make-over van Joey en Miranda in Houten. Ze komen er maar niet uit. Gelukkig helpt stylist Fietje van vtwonen ze om hun verschillende stijlen perfect te combineren in een prachtige make-over. Geniet je met ons mee?

  1. Houten 1 Groter

Een gezellige rij koeien

Koeien in een weiland, een dagelijks beeld voor veel Nederlanders. Houd jij van Nederland pur sang? Dan zijn koeien muurdecoratie een mooie mogelijkheid om even terug te gaan naar op en top Nederland. Kies zelf het materiaal en formaat zodat het perfect past aan jouw lege muur.

Ontdek de koeien collectie

  1. Collage Houten 2

Mix it up

Rondom de Samsung tv creëert Fietje een mooie art collage. Hierbij kiest ze voor een warme kleurenpalet waar natuur de hoofdrol in speelt. Wil jij ook een collage aan de muur? Ga aan de slag met de tips van onze stylisten en creer jouw eigen

  1. Houten Small 3

Buitencanvas

Ook lege muren buiten zijn een gemiste kans! Met de canvassen speciaal voor buiten verfraai je eenvoudig je tuin en balkon. Of de tuinkamer die Fietje heeft gebruikt in de make-over in Houten.

Ontdek het materiaal buitencanvas

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws.

vtwonen: Weer verliefd op je huis

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails