Afl 1 Geffen 022

Weer verliefd op je huis make-over in Geffen

Stylist Frans gooit in de nieuwste make-over van Weer verliefd op je Huis van vtwonen twee prachtige stijlen Nieuw landelijk & Hotel chique in de mix. Met prachtige landelijke stillevens, op een modern materiaal, namelijk acrylglas, maken de stijlvolle kunstwerken de make-over tot een prachtig geheel. Shop the look!

  1. Afl 1 Geffen 002

Nét echt

Frans weet ons altijd te verrassen met originele toepassingen van kunst. Hij zet dit bankje zo weg, alsof het net een echt bankje is. Kunst hoef je dus niet altijd op te hangen boven een meubelstuk, maar kan ook speels neergezet worden. Dit werk, perfect passend in de Nieuw Landelijke woonstijl met het thema Trompe-l'oeuil, is helemaal anno nu. Stylist Frans koos voor het materiaal acrylglas, in de maat 60x90. Maar wist je dat je het kunstwerk zelf kunt samenstellen? Kies zelf de maat en het materiaal dat het beste past in jouw interieur.

Shop dit werk

Shop the look

  1. Afl 1 Geffen 035

Fluitenkruid in de keuken

De stijl Nieuw Landelijk trekt Frans door naar de keuken met het werk van Affect Fotografie. Hier kiest hij voor het materiaal HD Metal. Door te kiezen voor een extra speciale coating, is dit materiaal perfect geschikt voor in de keuken. Door het moderne materiaal krijgt de landelijke woonstijl, letterlijk een modern jasje. Frans koos voor het materiaal HD Metal, in de afmeting 80 x 85. Maar natuurlijk kan je ook voor andere materialen of formaten kiezen.

Shop dit werk

Shop the look

  1. Afl 1 Geffen 027

Antiek beeld met moderne twist

In de woonkamer koos Frans voor een prachtige asymmetrische compositie met de judaspenning in beeld van Joske Kempink. Een antiek beeld door gebruik van kleuren die veel te zien zijn in schilderijen uit de gouden eeuw. Er is hier gebruik gemaakt van Rembrandt-licht. De donkergroene kleur past in veel moderne huisstijlen. Een echte eye-catcher voor iedere muur. Frans koos voor het materiaal acrylglas voor een luxe en modern effect. In het formaat 125 x 85cm. Maar het werk is in alle materialen en formaten beschikbaar.

Shop dit werk

Shop the look

  1. Afl 1 Geffen 057

Lekker wegdromen in landelijke sferen

In de slaapkamer heeft Frans gekozen voor een groot formaat acrylglas in het Nieuw Landelijk thema. Een prachtig stilleven met bloemen met romantisch en dromerig karakter van Carolien van Schie. Frans koos voor het materiaal acrylglas voor een luxe en modern effect. In het formaat 140 x 210. Maar het werk is in alle materialen en formaten beschikbaar.

Shop dit werk

Shop the look

Ontdek meer

Bekijk de modern stillevens collectie

Bekijk de Landelijke woonstijl

Ontdek de Nieuw Landelijke woonstijl

Bekijk meer van Affect fotografie

Schrijf je in en laat je inspireren ❤

Dit kan je verwachten in je inbox:

Kunstwerken in stijl van vtwonen
Tips over het combineren van kunst en de juiste kleur
Het kiezen van de juiste maat
Ophangtips
De laatste trends


Schrijf je in en vind het droomwerk wat bij jou past!

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws.

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails