Vttv wvojh S14 E01 GEFFEN Vierkant 1080x1080px logo herhaling

Weer verliefd op je Huis
Make-over in Geffen

Grote blikvangers uit de Nieuw Landelijk collectie

Stylist Frans gooit in de nieuwste make-over van Weer verliefd op je Huis van vtwonen twee prachtige stijlen Nieuw landelijk & Hotel chique in de mix. Met prachtige landelijke stillevens, op een modern materiaal, namelijk acrylglas, maken de stijlvolle kunstwerken de make-over tot een prachtig geheel. Shop the look!

  1. Afl 1 Geffen 002

Nét echt

Frans weet ons altijd te verrassen met originele toepassingen van kunst. Hij zet dit bankje zo weg, alsof het net een echt bankje is. Kunst hoef je dus niet altijd op te hangen boven een meubelstuk, maar kan ook speels neergezet worden. Dit werk, perfect passend in de Nieuw Landelijke woonstijl met het thema Trompe-l'oeuil, is helemaal anno nu. Stylist Frans koos voor het materiaal acrylglas, in de maat 60x90. Maar wist je dat je het kunstwerk zelf kunt samenstellen? Kies zelf de maat en het materiaal dat het beste past in jouw interieur.

Shop dit werk

  1. Afl 1 Geffen 027

Antiek beeld met moderne twist

In de woonkamer koos Frans voor een prachtige asymmetrische compositie met de judaspenning in beeld van Joske Kempink. Een antiek beeld door gebruik van kleuren die veel te zien zijn in schilderijen uit de gouden eeuw. Er is hier gebruik gemaakt van Rembrandt-licht. De donkergroene kleur past in veel moderne huisstijlen. Een echte eye-catcher voor iedere muur. Frans koos voor het materiaal acrylglas voor een luxe en modern effect. In het formaat 125 x 85cm. Maar het werk is in alle materialen en formaten beschikbaar.

Shop dit werk

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks