gouden en roze interieur bij aflevering weer verliefd op je huis

Weer verliefd make-over in Amsterdam

In Amsterdam staat het nieuwbouw herenhuis van Roos en Michiel. Vijf jaar geleden werden ze helemaal verliefd op de gouden kozijnen, hoge vide en industriële betonnen plafonds. Maar nu ze er eenmaal wonen verdrinken ze in de grootte én hoogte en lukt het ze niet om het huiselijk en sfeervol te maken. Daarbij hebben ze ook nog een probleem met het geluid, want door de hoogte van het huis ontstaat er een behoorlijke galm. Aan stylist Eva de taak om sfeer terug te brengen in het huis.

  1. roze wanddecoratie bij hoog plafond

Akoestisch doek

Een hoge muur vraagt om een groots gebaar. Eva heeft gekozen om voor het werk The Age Of Innocence van Jacky voor ArtFrame te gaan. Het materiaal heeft een geluidsdempende functie en daarmee verbeter je de akoestiek in huis. Met het formaat van het doek kan je zo groot mogelijk gaan en daardoor heb je een echte eyecatcher in huis. Dit werk oogt chic en lief tegelijkertijd. Eva heeft nog een ander werk uitgezocht die in de lijst opgehangen kan worden, zodat ze bewoners kunnen afwisselen.

Lees alles over ArtFrame

  1. kunstwerk op doek bij vtwonen
  1. art deco fotobehang met roze tegels in keuken
  1. art deco fotobehang met digital art op akoestisch doek
  1. keuken wanddecoratie bij vtwonen

Zachte en stadse allure, maar wel stoer

Roos houdt van een klassiek/vintage interieur. Het liefst in de kleuren roze, paars en goud. Ook industriële elementen vindt ze mooi, maar dan moet het wel gezelligheid uitstralen. Qua kunst houdt Roos van zwart-wit fotografie. Michiel houdt van de industriële look, maar het moet wel een huiselijke uitstraling hebben. Qua kleur houdt hij van donker grijs en blauwtinten op de muur. Gouden details vindt hij tof. Zijn kunstsmaak is wel kleurrijk en mag wat hem betreft zowel een foto als een schilderij zijn. In het werk dat Eva heeft uitgezocht komen de klassieke stijl van Roos en de donkere stijl van Michiel goed samen.

Ontdek de vrouwen collectie

  1. keuken interieur van vtwonen met ingelijste illustraties
  1. eetkamer interieur van vtwonen
  1. interieur van vtwonen met wanddecoratie

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks