moderne en klassieke reproductie van vermeer schilderij meisje met de parel

Weer verliefd make-over in Huizen

Karin en Frank vielen vier jaar geleden als een blok voor de ruime jaren 40 woning in Huizen. Ze zijn dol op de locatie, de charme van de woning en de gezellige buurt, maar binnen krijgen zij het niet naar hun zin. Na 21 jaar samen te zijn en 3 verhuizingen verder, is het nog nooit gelukt om het interieur écht van hun samen te maken. Het ene huis heeft Karin haar stempel met appelgroene gordijnen en oranje muren en het volgende huis neigt meer naar Frank met grijs en blauw tinten. Voor Fietje de taak om de liefde voor bohemien en een vleugje Pippi van Karin te combineren met de industriële en praktische smaak van Frank. En tegelijkertijd ook een prettige plek te creëren voor het gezin met drie tieners.

 1. klassiek meisje met de parel schilderij en moderne versie

Oude meesters met een twist

Karin en Frank houden beide van kunst, alleen vinden allebei iets anders mooi. Karin is meer van gekke en grappige kunstwerken en Frank is fan van het meisje met de parel. En die komt terug, 2 keer zelf, maar wel met een twist voor Karin. Fietje heeft gekozen om twee digitaal bewerkte versies van het meisje met de parel in de eethoek. Ze is voor het formaat 110x160 cm gegaan op canvas met een zwarte baklijst. De meisjes passen perfect bij zowel Karin als Frank! Ben jij ook fan van oude meesters maar met een twist? Ontdek de gehele collectie en vind jouw favoriet.

Ontdek de oude meesters met een knipoog collectie

 1. landelijk interieur bij houtkachel
 1. oosters schilderij van vogel en bloesem tak
 1. houten wandmeubel en tvmeubel
 1. modern interieur met japans schilderij aan de muur
 1. modern interieur make over vtwonen
 1. japans schilderij met bloesemtakken
 1. japans getint schilderij

Praktisch, industrieel en zen

Waar Karin van het gekke en grappige is houd Frank meer van een rustiger geheel, strakke lijnen en niet te veel kleur. Fietje heeft voor hem een werk uitgekozen dat rust uitstraalt en waar je zen van wordt. Het is een digitale bewerking van twee Japanse oude meesters op canvas met een zwarte baklijst. Het werk heeft iets romantisch maar door de baklijst word het toch ook een beetje stoerder.

Ontdek het materiaal canvas

 1. zithoek interieur met oude meester wanddecoratie van Werk aan de Muur
 1. meisje met de parel schilderij met moderne twist
 1. kwaliteit foto van oude meester schilderij

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws.

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails