vtwonen kleurrijk interieur met wanddecoratie op canvas

Weer verliefd make-over in Rosmalen

In Rosmalen staat de vrijstaande woning uit 1895 waar Arianne en Gijs samen met hun twee kinderen wonen. Het stel had verbouwplannen, maar de ziekte van Gijs zette hun hele leven op de kop. Nu gaat het weer beter met Gijs en zijn ze helemaal klaar voor een nieuwe start. Hun grootste vraag is: wat te doen met de ouderwetse bakstenen muur midden in de woonkamer? Daarbij heeft het stel ook nog eens een groot smaakverschil, dus... tijd voor Fietje om het gezin te helpen!

  1. kleurrijk vintage woonkamer interieur

Explosie van kleuren

Door Popart in je huis te hangen maak je een echt statement. Een saaie muur wordt een echte blikvanger met mooie kleurrijk werk. Fietje heeft gekozen om de Popart werken op aluminium dibond met een matte afwerking te printen. De kleuren van het kunstwerk spatten er op dit materiaal vanaf. Het voordeel van de matte afwerking is dat je vrijwel geen reflectie hebt. Perfect voor kleurrijke werken die echt moeten opvallen in je huis.

Lees alles over aluminium dibond

  1. interieur foto van aflevering weer verliefd op je huis
  1. kleurrijk woonkamer interieur met pop art vintage kunstwerken
  1. bruine retro muur met abstracte zwart wit schilderij
  1. bruine retro muur met abstracte zwart wit schilderij

Kleur gemixt met zwart-wit

Arianne en Gijs hebben in de afgelopen vijf jaar wel hun best gedaan met de inrichting. Het resultaat: te veel kleur en te veel verschillende hoekjes. Het stel houdt beide van een statement en kleur, maar in een totaal andere look-and-feel. Zo houdt Arianne van kleur in zonnige, warme tinten. Gijs houdt ook van grafische grote werken, maar dan het liefst in zwart-wit. Fietje heeft deze stijlen samengebracht door te kiezen voor hele kleurrijke Popart met als tegenhanger een muur met alleen zwart-wit kunst.

Bekijk alles van Loui Jover

  1. retro muurdecoratie met zwart witte posters
  1. vintage kleurrijke wanddecoratie
  1. vintage poster ingelijst aan de muur

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws.

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails