weer verliefd op je huis aflevering in vianen

Weer verliefd op je Huis
Make-over in Vianen

Oude meesters in een art wall

Marjolein en Martijn gaan samenwonen in Vianen. Martijn woont al 12 jaar in de woning en die is dan ook helemaal zoals hij het mooi vindt. Zijn smaak: bruine plavuizen, bruine muren en veel hout. Hij wil dat Marjolein zich thuis gaat voelen en heeft al planten toegevoegd. Marjolein wil graag een retrostijl met kleur en meer planten, het liefst verandert ze het hele huis in een urban jungle. En dan hebben ze nog het probleem van de compacte vierkante ruimte, want hoe deel je die zo optimaal in? Tijd voor stylist Frans om iets moois te maken met een warm boerderijgevoel en vrolijke kleuren.

  1. interieur foto vtwonen in vianen met art wall

Oude meesters in een art wall

De art wall die Frans heeft gemaakt is een echte eyecatcher in het huis. Door vier van de vijf werken op te hangen en er eentje op de kast te zetten kun je de wandcollage ook altijd nog gemakkelijk veranderen. Bijna alle werken komen uit de Oude Meesters-collectie. Hierdoor ontstaat er toch een geheel in de collage. Benieuwd welke werken er nog meer in de Oude Meester collectie zitten?

Bekijk de Oude Meesters collectie

  1. kleurrijke schilderijen collage op rode muur
  1. portret schilderij vrouw groen op rode muur
  1. groene schilderijen in kleurrijk interieur op rode muur
  1. interieur foto van drieluik canvas doeken

Meer kleur

Als Martijn het gevoel heeft dat hij een Amerikaanse saloon binnenloopt, dan is hij helemaal gelukkig. Bruin, landelijk en comfort passen bij hem. Qua kunst kom je dan uit bij de Oude Meesters en bij landelijke schilderijen. Marjolein daarentegen houdt van kleur en vrolijkheid. Kleuren zoals roze, groen en blauw vindt ze mooi en ze heeft een voorkeur voor ronde vormen. De kleurrijke schilderijen die Frans gekozen heeft, zullen bij haar zeker in de smaak vallen. Hou jij ook van kleur in je interieur?

Bekijk de kleurrijke schilderijen collectie

  1. drieluik van kleurrijke kunstwerken
  1. foto kunstwerk op canvas doek boven eettafel
  1. drieluik canvas schilderijen aan de muur

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks