Vttv wvojh S17 E11 Almere Header 1250x645px

Weer verliefd op je huis make-over in Almere

De make-over van deze week vindt plaats in Almere. Eva verhuist vanuit Zwolle naar het mannenhuis van Jordy in Almere en ze wil daar een gezellig plekje van maken voor hun samen. Maar, dat is toch lastiger dan gedacht. Eva houdt van urban jungle en kaarsjes en Jordy is gek op een modern interieur. Tijd voor stylist Eva om er een warm en sfeervol thuis van te maken.

  1. Afl 11 Almere LR 021

Sfeer, warmte en gezelligheid

Waar Eva gevoelig is voor sfeer, warmte, gezelligheid, kleur én een mooie inrichting, heeft Jordy zijn huidige interieur in korte tijd bij elkaar gezocht. Hierdoor is het een ratjetoe bij elkaar geworden met te grote meubels en totaal niet gezellig. Eén van de uitdagingen is het herinrichten van de compacte benedenverdieping. Hier weet stylist Eva wel raad mee en gaat voor een totaal andere opstelling. Ze styled de kamer af met verschillende moderne kunstwerken die zowel Jordy als Eva kunnen waarderen. Ze gaat namelijk voor het materiaal aluminium dibond, passend bij de moderne stijl van Jordy. Met daarop moderne en organische prints en dit past perfect bij de woonstijl van Eva.

Ontdek de modern abstract collectie

  1. Afl 11 Almere LR 022
  1. Afl 11 Almere LR 031
  1. Afl 11 Almere LR 070

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws.

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails