Vttv wvojh S18 E02 DEN HAAG Header 1250x645px

Weer verliefd op je huis make-over in Den Haag

Sigrid en Edwin wonen samen met hun twee zoons in een jaren ‘30 huis in het levendige Den Haag. Ze houden erg van Den Haag, maar ze houden nog niet van hun interieur. Sigrid en Edwin vinden het lastig om een huiselijke eenheid te creëren. Doordat de keuken midden in de ruimte staat, ontstaat er een ruimte die uit drie eilanden lijkt te bestaan. Sigrid vindt de woonruimte ongezellig en komt daardoor niet ontspannen thuis. Dit moet veranderen. Sigrid en Edwin zien hun woning namelijke wel als een ‘forever home’ met veel potentie, maar ze weten niet waar ze moeten beginnen. Gelukkig weet stylist Frans raad!

  1. Den Haag NA LR 003

Stoer industrieel en gebalanceerd Scandinavisch

Sigrid houdt voornamelijk van een stoer en industrieel huis met donkere, warme kleuren. Bosgroen is haar favoriete kleur het liefst gecombineerd met bronzen tinten. Ook qua materialen heeft ze voorkeuren. Ze vindt bakstenen, zwart metaal, steigerhout en een leerlook mooi. De stijl van Edwin kan omschreven worden als Scandinavisch en ruimtelijk. Hij houdt ervan als er ronde, zachte vormen terugkomen in het interieur. Daarnaast ligt zijn voorkeur bij natuurlijke kleuren zoals beige, aardetinten en terra. Edwin is een echte dierenvriend en ziet daarom graag dat het interieur ook met een diervriendelijke touch wordt ingestoken.

Ontdek alle woonstijlen

  1. Den Haag NA LR 006
  1. Den Haag NA LR 004
  1. Den Haag NA LR 014
  1. Den Haag NA LR 029

Samengebracht met kunstwerken

Ondanks de uiteenlopende voorkeuren weet Frans de keuken, woonkamer en eetruimte met elkaar te verbinden door kunstwerken. Tegenover de entree wordt een vierluik opgehangen van beeldmaker TW Living op canvas. Dit sluit aan op de wensen van Edwin. Het brengt de ronde, zachte vormen en de beige-tinten naar voren in het interieur. Als tegenhanger voor Sigrid besluit Frans een aantal werken van db Waterman en Gabi Hampe op te hangen. Deze kunstwerken bevatten meer kleur en expressie. Dit brengt het rustieke van Edwin in balans met het industriële van Sigrid.

Ontdek de industriële woonstijl

  1. Den Haag NA LR 024
  1. Den Haag NA LR 027
  1. Den Haag NA LR 028
  1. Den Haag NA LR 049

Kunst op canvas

Frans heeft gekozen voor het materiaal canvas, een tijdloos materiaal dat in ieder interieur past. Om de werken wat meer body te geven heeft Frans gekozen voor een dikte van 4,5 cm. De werken komen op die manier wat meer van de muur af en worden hierdoor echte eye catchers!

Meer informatie over canvas

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws.

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails