Bloemenvaas, Volger van Jan van Huysum

Bloemenvaas, Volger van Jan van Huysum

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Bloemenvaas, Volger van Jan van Huysum uit de oude meesters collectie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 564255

8% Hemelvaart korting
Nog 22 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Behang
Kies materiaal opties Speciale wens?
Vul jouw maten in en kies de uitsnede
cm
cm
We printen het behang op stroken van 47,5 cm breed. Bij de gekozen maat tellen we 10 cm op zodat je marge hebt. Meer uitleg over de marges.
261 240 gratis verzending!

Omschrijving

Bloemenvaas, Volger van Jan van Huysum

Nederlandse kunstenaars vonden het bloemstuk uit, een type schilderij dat in de jaren 1700 en 1800 populair bleef, voornamelijk in Frankrijk. Kunstenaars gebruikten bloemschilderijen als dragers voor briljante kleuren en geanimeerde composities, meestal met een intens realisme. Jan van Huysum was een van de meest uitbundige beoefenaars van het genre. In de jaren 1700 kreeg Van Huysum de verfijnde smaak en de liefde voor verfraaiing van de rococoperiode in Frankrijk. Terwijl bloemenfoto's vaak morele boodschappen bevatten, werden deze foto en zijn waarschijnlijke metgezel, Vaas van de Bloemen, bedacht zonder didactische lessen voor de toeschouwer.

Beoordelingen: 5 / 5 (1 beoordeling)

5 / 5

Helemaal Happy met ons mooi behang ❤️
Zijn bezig met het mooi maken van ons nieuw huis. In de uitbouw van de keuken een muur van 1.65 mtr breed en 2.10 hoog (verlaagd plafond) en wat gaan we met deze muur doen. Lastig zat want er is een enorme aanbod on-line te vinden. Met zoeken kwamen we terecht bij werkaandemuur.nl met een breed aanbod. Al snel kwamen we uit bij het behang en na lang dubben gekozen voor schilderij van een oude meester ... een prachtig bloemboeket in vaas. Door de kleuren gevangen en besteld met daarbij nog een vraag want opdruk optimaal over de volledige breedte en hoogte zodat er minimale 'lege' ruimtes overblijven. Hierop een voorbeeld terugontvangen hoe het eruit komt te zien en dat was exact onze bedoeling. 3 weekjes later thuis ontvangen. Mijn man heeft beroepshalve vaak moeten behangen en goed meten (want je hebt een overlap in de hoogte en in de breedte) is het advies => loodrechte strepen uitzetten op de muur hoe de stroken moeten komen. Het patroon moet op elkaar aansluiten zo ook de naadjes van het behang. Het is een secuur klusje maar het is vliesbehang en stevig zodat je kunt schuiven en eraf kunt halen wanneer niet goed geplakt. Het eindresultaat is echt wooooowww. Het ziet er rijk en chique uit en zijn er blij mee !


Klantfoto's: Bloemenvaas, Volger van Jan van Huysum

Klantfoto: Bloemenvaas, Volger van Jan van Huysum, als behang