Liefde voor Haarlem  |  Stadskaart in een hart

Liefde voor Haarlem | Stadskaart in een hart van Wereldkaarten.Shop

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Liefde voor Haarlem | Stadskaart in een hart van Wereldkaarten.Shop

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 626174

8% Hemelvaart korting
Nog 22 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Hout
Kies materiaal opties Speciale wens?
174 160 gratis verzending!
Dit werk is exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur Door vakmensen speciaal voor jou op maat gemaakt

Omschrijving

Voor een close-up van dit kunstwerk klik je op de foto.
Geïllustreerde stadsplattegrond van Haarlem in een hart van rode aquarel. Deze zeer gedetailleerde kunstwerk is een samensmelting van analoge- en digitale illustraties.
Een perfecte wanddecoratie of uniek cadeau voor de liefhebbers van deze Historische hoofdstad van Noord-Holland.

Let op! Prints kleiner dan 50x50cm raad ik af, omdat de witte straten in het plattegrond op kleinere formaten minder goed zichtbaar zijn en niet goed tot hun recht komen.

De plattegrond van Haarlem zit in dit kunstwerk verwerkt in het rode hart. Onder het hart staat de stadsnaam Haarlem in zwarte letters. Rondom het hart is het spierwit zodat de aandacht volledig uitgaat naar de straten en grachten van in het centrum van Haarlem.

Deze stadskaart toont o.a. de volgende Haarlemse wijken en omliggende dorpen:
Waarderpolder, Patrimoniumbuurt, Frans Halsbuurt, Stationsbuurt, Kleverpark, Transvaalbuurt, Zijlwegkwartier, Oud Amsterdamsebuurt, Haarlem Oost, Slachthuisbuurt, Rozenprieel, Den Hout, Europawijk, Leidsevaartbuurt, Koninginnebuurt, Houtvaartkwartier, Ramplaankwartier, Duinwijk, Nationaal Park Zuid-Kennmerland, Bomenbuurt, Overdelft, Bloemendaal, Sinnevelt, Indische Buurt Noord en Zuid, Ter Kleef en Te Zaanen en Haarlemmerhoutkwartier.

Deze stadskaart is een illustratie van Ricardo Bouman.
Op dit kunstwerk en concept rust Copyright.

Dit werk wordt aangeboden door Wereldkaarten.Shop

Wereldkaarten.Shop profielfotoArtistieke en moderne Wereldkaarten uit eigen ontwerpstudio en atelier in Zoetermeer.
Ricardo Bouman 'het creatieve brein achter Wereldkaarten.Shop' is een grafisch ontwerper en illustrator met passie voor reizen, grafisch ontwerp, schilderkunst en cartografie.
In zijn ontwerpstudio maakt hij cartografische kunst met o.a. verf- en inktsoorten en illustreert hij digitale kaarten 'zoals lijntekeningen en typografische designs' in moderne en artistieke stijlen.
Nieuwe werken en werkprocessen deelt hij op zijn Instagram pagina via: @wereldkaarten.shop of via https://www.instagram.com/wereldkaarten.shop/

Door zijn interesse in reizen, schilderkunst en topografie is Ricardo in 2016 gestart met het tekenen van Artistieke Cartografie, dat uitgroeide tot enkele collecties, bestaande uit Wereldkaarten, Land- en Stadskaarten. Naast schilderkunst maakt Ricardo ook collages, zoals zijn bijzondere 'Wereldkaart van Koffiebonen': https://bit.ly/2mQIraK Deze bijzondere wereldkaart bestaat uit honderden koffieboontjes die één voor één op een grote acrylplaat zijn gelijmd.

Zijn originele kunstwerken zijn in hoge resolutie gefotografeerd. Bestellingen van grote (wand vullende) Artprints zijn daarom ook mogelijk. Benieuwd naar een interieurfoto van een wand vullende wereldkaart als naadloos behang? Lees dan hier het interview met Ricardo Bouman met enkele voorbeeld foto's op de Beeldmakers Blog via: https://bit.ly/2mp8nqY

Wereldkaarten.Shop is een activiteit van Ricardo Bouman uit

Alle werken

Klantfoto's: Liefde voor Haarlem | Stadskaart in een hart van Wereldkaarten.Shop

Klantfoto: Liefde voor Haarlem  |  Stadskaart in een hart van Wereldkaarten.Shop, op hout