Schilderij van een portret van een stier

van Liesbeth Serlie

- Werkcode: 632482

Liesbeth Serlie over Schilderij van een portret van een stier

Expressief schilderij van een portret van een stier. Typisch Nederlands. Een lieve kop met mooie sprekende kleuren en daardoor een bijzonder koeien portret. Liesbeth maakt kleurrijke sprekende schilderijen. Het plezier van het schilderen straalt van het doek af. Dit schilderij van een portret van een stier is met de hand geschilderd.
Schilderij van een portret van een stier vind je in de categorieën Bonte parade, Dieren, Expressionisme, Figuratieve kunst, Hoofd (anatomie), Kleuren, Koeien, Nederland, Popart, Portret, Rood, Schilderijen en stier.
Liesbeth Serlie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Liesbeth Serlie

Liesbeth maakt kleurrijke sprekende schilderijen. Het plezier van het schilderen straalt van het doek af. Alle schilderijen van Liesbeth Serlie zijn met de hand geschilderd en deze collectie is speciaal voor Werk aan de Muur gefotografeerd in hoge resolutie. Hierdoor blijven de details van de schilderijen zoals de penseelstreken duidelijk zichtbaar wanneer deze op canvas, aluminium etc. worden gedrukt. Meer schilderijen bekijken of een persoonlijk schilderij laten maken? Kijk dan op de website van Liesbeth Serlie https://www.liesbethserlie.com

Alle werken van Liesbeth Serlie


Waarom je kiest voor Schilderij van een portret van een stier op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Schilderij van een portret van een stier van Liesbeth Serlie

Koop dit schilderij Schilderij van een portret van een stier van Liesbeth Serlie als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 632482
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.