Uitzicht over Downtown Manhattan

Uitzicht over Downtown Manhattan van John van den Heuvel

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Uitzicht over Downtown Manhattan van John van den Heuvel

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 510727

8% Hemelvaart korting
Nog 21 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Print op doek
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
303 279 gratis verzending!

Omschrijving

On top of the rock, bovenop het Rockefeller center in New York City heb je een prachtig uitzicht over Downtown Manhattan. Met natuurlijk het iconische Empire State Building, en op de achtergrond het nieuwe World Trade Center.

Dit werk wordt aangeboden door John van den Heuvel

John van den Heuvel profielfotoEen creatieve beginner met oog en gevoel voor sfeer, detail en kleur. Ik leg een gevoel, een emotie vast in een pakkend beeld!

Uren struinen door de natuur, de mooie steden in ons land maar zeker ook de steden elders ter wereld. Het ‘wauw’ gevoel krijg ik van zóveel dingen! Onze onvergetelijke reis naar New York in 2019 heeft prachtige foto’s opgeleverd, een prachtige stad met miljoenen kleuren, geuren, mensen, lichtjes als het avond wordt. Die sfeer wil ik thuis aan mijn muur!

Schotse hooglanders, wat een imposante dieren hè?! En ik kan je garanderen dat ik soms met trillende benen door de bossen liep, en met trillende handen mijn camera bediende toen ik erg dichtbij kwam om een foto te maken. Ook die beelden hebben voor mij enorm veel waarde en sfeer. Ik heb inmiddels zelf 3 Schotse hooglanders aan mijn eigen muur hangen.

En dan het rauwe industriële sfeertje, puur en verlaten maar zeker niet minder sfeervol. Passend in een industrieel interieur, maar ook in een landelijk ingerichte ruimte komen deze foto’s perfect tot zijn recht!

Kortom, werk aan de muur is zó persoonlijk maar zó breed. Ik hoop van harte dat ik aan vele muren een mooie sfeer kan toevoegen door middel van mijn foto’s. Ik kan hierbij garanderen dat ik elk werk wat ik in mijn shop heb, zelf absoluut aan de muur zou willen.

Alle werken

Klantfoto's: Uitzicht over Downtown Manhattan van John van den Heuvel

Klantfoto: Uitzicht over Downtown Manhattan van John van den Heuvel, als print op doek